- Adım
- İlqar
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 33
Stabil için temiz kurulummu lazım?
kurdum şuan bişey söylemek için çok erkenArkadaşlar 12.5 stabili kuran var mı nasıl rom?
Arkadaşlar 12.5.2 romu benim için hüsrandır malesef , Twitter kurdum hesabıma giriş yapamıyorum hata veriyor ve ana ekranda mesajlar - telefon gibi uygulamalara girip çıkınca ekrana dikkatli bakınca kasılmaları çok bariz bir şekilde anlaşılıyor. Hevesle kurdum hüsranla sonuçlandım
nasıl rom hocam umarım büyük fiyasko değildirkurdum şuan bişey söylemek için çok erken
yarın tüm gün batarya ve stabilirlik deneyimlerimi yazarım ....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
vj_sinan arkadaşım hüsran diye yorumlamışnasıl rom hocam umarım büyük fiyasko değildir
hocam OneOS un kernel uyumu konusuna aynen katılıyorum. EU stabil henüz tazeOneOs, Eu' nun stabilinden daha stabil çalışıyor diyebilirim. Tabii bundaki en büyük etken OneOs' un kernel uyumundan kaynaklı. Eu derin uykuya geçerken sorun çıkartıyor bazen. Ama OneOs ekran kapandığı anda derin uykuya geçiyor ve uçak modunda şebekeyi kullanabildiğiniz için hücresel veri tarafında bataryayı oldukça rahatlatıyor. Tabii burada tamamen kişisel ihtiyaçlar önceliktir. Sevgiler.
MaşAllah hocam ne güzel ekran süresi öyle ben mi farklı cihaz kullanıyorum acabavj_sinan arkadaşım hüsran diye yorumlamış
ben buna katılmıyorum bende birçok program kurdum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım
ekranda kasma donma takılma felan yaşamadım
batarya kullanımını da kurduğum uygulamaları da ekran görüntüsü atıyorum
mustafaozkan1414
hocam OneOS önerisinde bulunuyor
bu stabili kurana kadar bende OneOS kullanıyordum batarya ve performans anlamında OneOS la arasında bi fark göremedim
aşağıya batarya ve sorunsuz kurup kullandığım programların ekran resimlerini atıyorum ...
Not : Bu yazdıklarım cihazdan cihaza farklılık gösterebilir benim cihazım mi not 10 yani cc9 pro değil ...
pil ekranı şarjım %28 ken alınmıştır . Sabah 7 de % 100 akşam 19 itibarı ile % 28 gün buyu cihazı aktif olarak kullandım
..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.