- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 13
Dikkat etmedim hiç. Şuanda 5 saat 10dk olmuş %47 de.Ekran suresj kac saat aldinjz?
Dikkat etmedim hiç. Şuanda 5 saat 10dk olmuş %47 de.Ekran suresj kac saat aldinjz?
hangi sürümde bu hatayla karşılaştınız?
merhaba... android 10a nasıl düşürdünüz?Ben denedim tövbeler olsun birdaha bunu yüklemem hiç bir uygulamaya giremedim kasma ısınma hat safhada kesinlikle yüklemeyin Endonezya romunun gözünü seveyim
Mi flash tool ile yükledimmerhaba... android 10a nasıl düşürdünüz?
Miflas 64bit dahil bir kaç versiyonunu kullanmama rağmen antiback hatasını verdi... Recovery ile flasladim... Teşekkürler.Mi flash tool ile yükledim
Anticback hatasını vermesinin sebebi android 11 den 10 düşürmeye çalışmanız .Miflas 64bit dahil bir kaç versiyonunu kullanmama rağmen antiback hatasını verdi... Recovery ile flasladim... Teşekkürler.
Hocam mi note 10 cihazda anti roolback yokki ?Anticback hatasını vermesinin sebebi android 11 den 10 düşürmeye çalışmanız .
Twrp ile android 10 kurup sonrasında mi flaş ile kurulum yapabilirsiniz.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım yükledimHocam mi note 10 cihazda anti roolback yokki ?
kağıt üzerinde yok ama malesefki android 11 den glabal 10 a dönerken aynı hatayı almıştım. çözümüde dediğim şekilde yapabilirler sorun yaşayan arkadaşlar.Hocam mi note 10 cihazda anti roolback yokki ?
Ben hep mi flash tool v2 ile rom yüklüyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorumkağıt üzerinde yok ama malesefki android 11 den glabal 10 a dönerken aynı hatayı almıştım. çözümüde dediğim şekilde yapabilirler sorun yaşayan arkadaşlar.