- Konular
- 42
miui 12.5 a baaktınız mı? nasıl kamerasıMiu12 den sonra sadece şarj degil kamerada kötü oldu
miui 12.5 a baaktınız mı? nasıl kamerasıMiu12 den sonra sadece şarj degil kamerada kötü oldu
her güncelleme cihazdan birşeyler götürdü. BL nin açılmasını bekliyorum açılınca miu11 e döneceğimmiui 12.5 a baaktınız mı? nasıl kamerası
miui 12.5 ekran süresi tam 7 saat civarı aldım. orta parlaklıkla. bende miui 11.0.7 ye döndüm 1 saat önce. bakalım bunda ekran süresi kaç alcağımher güncelleme cihazdan birşeyler götürdü. BL nin açılmasını bekliyorum açılınca miu11 e döneceğim
hocam eu değil mi, yorumlarını bekliyorummiui 12.5 ekran süresi tam 7 saat civarı aldım. orta parlaklıkla. bende miui 11.0.7 ye döndüm 1 saat önce. bakalım bunda ekran süresi kaç alcağım
evet eu hocam neden sordunuzhocam eu değil mi, yorumlarını bekliyorum
ben de ona geçmeyi planlıyorum a10 eu stabildenevet eu hocam neden sordunuz
Ama kararsiz kaldim. 11.0.7 mi 11.0.5 mi iyi diye aslinda.ben de ona geçmeyi planlıyorum a10 eu stabilden
Hocam, Note 10 gibi 1 günü rahatlıkla çıkaran bir cihazda ekran süresini bu kadar takıntı haline getirmeyin lütfen. Miui 12.5 vb. güncel ve güvenilir sürümler varken, sırf 2-3 saat daha fazla ekran süresi alacağım diye eski sürüme dönmenizin hiçbir anlamı yok. Çünkü 12'deki yeniliklere, temalara ve kullanım kolaylığına alışınca, eski sürümlere dönseniz bile birkaç saat içerisinde yine buna dönüş yapacaksınız, eminim. O yüzden özellikle stabillik hususunda hangisinden memnunsanız o romu kullanmanızı tavsiye ederim. İlk sayfada paylaşılan son sürüm beta bu hususta gerçekten iyi iş çıkarmış, deneyebilirsiniz.Ama kararsiz kaldim. 11.0.7 mi 11.0.5 mi iyi diye aslinda.
Ama kararsiz kaldim. 11.0.7 mi 11.0.5 mi iyi diye aslinda.
Orası öyle hocam. Fakat tam stabil degil. Bazi şeyler çalışmıyor betada. Sstabil sizce ne zaman cikarHocam, Note 10 gibi 1 günü rahatlıkla çıkaran bir cihazda ekran süresini bu kadar takıntı haline getirmeyin lütfen. Miui 12.5 vb. güncel ve güvenilir sürümler varken, sırf 2-3 saat daha fazla ekran süresi alacağım diye eski sürüme dönmenizin hiçbir anlamı yok. Çünkü 12'deki yeniliklere, temalara ve kullanım kolaylığına alışınca, eski sürümlere dönseniz bile birkaç saat içerisinde yine buna dönüş yapacaksınız, eminim. O yüzden özellikle stabillik hususunda hangisinden memnunsanız o romu kullanmanızı tavsiye ederim. İlk sayfada paylaşılan son sürüm beta bu hususta gerçekten iyi iş çıkarmış, deneyebilirsiniz.