Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
her güncelleme cihazdan birşeyler götürdü. BL nin açılmasını bekliyorum açılınca miu11 e döneceğim
miui 12.5 ekran süresi tam 7 saat civarı aldım. orta parlaklıkla. bende miui 11.0.7 ye döndüm 1 saat önce. bakalım bunda ekran süresi kaç alcağım

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
miui 12.5 ekran süresi tam 7 saat civarı aldım. orta parlaklıkla. bende miui 11.0.7 ye döndüm 1 saat önce. bakalım bunda ekran süresi kaç alcağım
hocam eu değil mi, yorumlarını bekliyorum

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Ama kararsiz kaldim. 11.0.7 mi 11.0.5 mi iyi diye aslinda.
Hocam, Note 10 gibi 1 günü rahatlıkla çıkaran bir cihazda ekran süresini bu kadar takıntı haline getirmeyin lütfen. Miui 12.5 vb. güncel ve güvenilir sürümler varken, sırf 2-3 saat daha fazla ekran süresi alacağım diye eski sürüme dönmenizin hiçbir anlamı yok. Çünkü 12'deki yeniliklere, temalara ve kullanım kolaylığına alışınca, eski sürümlere dönseniz bile birkaç saat içerisinde yine buna dönüş yapacaksınız, eminim. O yüzden özellikle stabillik hususunda hangisinden memnunsanız o romu kullanmanızı tavsiye ederim. İlk sayfada paylaşılan son sürüm beta bu hususta gerçekten iyi iş çıkarmış, deneyebilirsiniz.

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
3000 pilli iphone 11 kullandım bu cihazdan fazla ekran süresi alıyor amoled falan da değil yani. Elbette eski rom daha iyi.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Ama kararsiz kaldim. 11.0.7 mi 11.0.5 mi iyi diye aslinda.

Hocam, Note 10 gibi 1 günü rahatlıkla çıkaran bir cihazda ekran süresini bu kadar takıntı haline getirmeyin lütfen. Miui 12.5 vb. güncel ve güvenilir sürümler varken, sırf 2-3 saat daha fazla ekran süresi alacağım diye eski sürüme dönmenizin hiçbir anlamı yok. Çünkü 12'deki yeniliklere, temalara ve kullanım kolaylığına alışınca, eski sürümlere dönseniz bile birkaç saat içerisinde yine buna dönüş yapacaksınız, eminim. O yüzden özellikle stabillik hususunda hangisinden memnunsanız o romu kullanmanızı tavsiye ederim. İlk sayfada paylaşılan son sürüm beta bu hususta gerçekten iyi iş çıkarmış, deneyebilirsiniz.
Orası öyle hocam. Fakat tam stabil degil. Bazi şeyler çalışmıyor betada. Sstabil sizce ne zaman cikar

Üst Alt