Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
Kamera ile ilgili problemleri bende yaşıyorum, mesela 108mp kamerada çekim yaptığında filigran farklı çıkıyor bazen bulanık çıkıyor 108mp ile alakası yok, bazen normal kamera ekranda harika kaliteli görünüyor resmi çektiğim anda bulanıklaşıyor sanki 2mp gibi, birde gördüğüm en sıkıntılı problem portre modunda arka kameraya alınca en yakın kameraya geçiriyor ve çok kalitesiz hale dönüşüyor resimler. Adamdan 10metee uzaktayım hala burun deliğine zoomlamış gibi yapıyor.

Şuanki kamera problemleri bunlar.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Kamera ile ilgili problemleri bende yaşıyorum, mesela 108mp kamerada çekim yaptığında filigran farklı çıkıyor bazen bulanık çıkıyor 108mp ile alakası yok, bazen normal kamera ekranda harika kaliteli görünüyor resmi çektiğim anda bulanıklaşıyor sanki 2mp gibi, birde gördüğüm en sıkıntılı problem portre modunda arka kameraya alınca en yakın kameraya geçiriyor ve çok kalitesiz hale dönüşüyor resimler. Adamdan 10metee uzaktayım hala burun deliğine zoomlamış gibi yapıyor.

Şuanki kamera problemleri bunlar.
hangi sürümde bu hatayla karşılaştınız?

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Beta son güncellemede güvenlik uygulaması içinde virüs taramaya tıkladığımda uygulama kapanıyor. Herkes de aynı mı?

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular