Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.

Onur1953

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur1953
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Mi note 10 yada pro sunu kullananlarda bu problem var mı acaba

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bu telefon olmamış arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Güçlü bataryası hariç tercih edilecek bir özelliği yok. Kamerasıyla çektiğim fotoğrafı Instagram storye yolladığımda resimin yarısı kesiliyor. Instagram kamerasıyla çektiğimiz zaman tam oluyor ama kalitesi diplerde. Ne anladım bu işten? Galeride dursun diye çekmiyorum ki fotoğrafı...
Hocam sanırım ilk başlarda varmış ama sonradan çözülmüş. Bir iki kişiden öyle duymuştum.

Oyla:

cemrehan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemrehan
Cihazım
miui
Konular
0
Bu yakınlık sensörü güncelleme ile düzelmedi telefon garantili servis sorunu çözebiliyor mu?

Oyla:

Onur1953

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur1953
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Bu yakınlık sensörü güncelleme ile düzelmedi telefon garantili servis sorunu çözebiliyor mu?
Hocam servise gönderirseniz sonucu paylaşır mısınız bende göndermeyi düşünüyorum fakat baska cihazım olmadığı için veremiyorum

Oyla:

cemrehan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemrehan
Cihazım
miui
Konular
0
Hocam servise gönderirseniz sonucu paylaşır mısınız bende göndermeyi düşünüyorum fakat baska cihazım olmadığı için veremiyorum
Daha dün alındı cihaz alır almaz telefondan soğuduk mağazasından aldım arayıp sorduğumda ilk defa böyle bir sorun olduğunu hiç böyle bir şikayet gelmediğini söylediler(Buralara bakmadan almamak lazımmış demek). Yarın garantiye gidilicek ordan sorunun kullanıcı hatası olmadığı raporu ile alınan yere gidilecek ve değişim olacakmış. Gene devam ediyorsa iade yapılacakmış.

Oyla:

ouzhan arslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
oğuzhan
Cihazım
note 10 lite
Konular
0
Merhaba
İlk aldığım cihazda ciddi sıkıntı halindeydi tamamen bağımsız çalışıyordu genpa'ya götürdüm değişim raporu verdiler cihaza bende hepsi burada dan aldım tekrar cihaz genel olarak bence güzel ancak sinir bozucu sensör olayı devam ediyor umarım yakın zamanda çözülür:(

Oyla:

Onur1953

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur1953
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Merhaba
İlk aldığım cihazda ciddi sıkıntı halindeydi tamamen bağımsız çalışıyordu genpa'ya götürdüm değişim raporu verdiler cihaza bende hepsi burada dan aldım tekrar cihaz genel olarak bence güzel ancak sinir bozucu sensör olayı devam ediyor umarım yakın zamanda çözülür:(
İade vermediler mi

Oyla:

Onur1953

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur1953
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Cihazı dün servise bıraktım sonucu sizlerle paylasıcam

Oyla:

cemrehan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemrehan
Cihazım
miui
Konular
0
İlk servisten değişim raporu ile aldığınız yere gidiyorsunuz sonra değişim veya iade talep ediyorsunuz iade ettik kurtulduk.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Mi 9 t yi satip bugun satin aldim. isim geregi aktif telefon gorusmesi yapiyorum. birkac gorusme esnasinda bu olay benimde basima geldi, anladigim kadariyla yakinlik sensoru oldukca hassas telefonu kulaginizda hafiften oynattiginizda ekrani aciyor ve yanaginizla alakasiz yerlere girebiliyosunuz, yazilimsal oldugunu dusunmuyorum,. Butun surumlerde ayni sorun var,. Simdilik cozumu telefonu yanagima fazla yakinlastirmamakta buldum, ise yariyor ;)

Oyla:
Üst Alt