Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Elbette kullanımıma engel olacak bir sıkıntı olsa tabi ki gerekeni yaparım ama şuan cihazdan memnunum genel anlamda o yüzden değiştirme gereği duymuyorum

Oyla:

Suphankrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
MI 6
Konular
0
Bence kesinlikle değişmeyin. Mi Note 10 Lite gönderince iphone se 2020 2 günlük ikinci el aldım ancak bir gün zor dayanabildim. Kesinlikle Xiaomi bence başka. Kullanamadım ben ve hoşuma gitmedi. Özellikle de kameraları. Hele ki Mi Note 10 Lite ön kamera çok iyiydi Se ye göre. Ekranı hiç demiyorum bile. Bendeki çok fazla ciddi sorunluydu dediğim gibi. Yoksa kesinlikle göndermezdim. Şuan az önce Redmi Note 9 Pro 'm geldi ve mi 6 dan aktarma yapıyorum o da gayet güzel. Ancak mi Note 10 Lite hem daha şık hemde ekran daha kaliteli. Ama Redmi Note 9 Pro da sıkıntı yok ve Fiyatına göre gerçekten bu cihaz efsane bence.

Oyla:

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Dediklerinize katılıyorum miui bende de alışkanlık olmuş farklı marka cihaz kullanmak zorunda kaldım bir süre ilk yaptığım iş poco launcher yüklemek oldu şuan çok ciddi bir sensör sorunu yaşamıyorum hatta alıştığımdan mı bilmiyorum ilk zamanlar ki kadar sık yaşamıyorum bu arada yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Oyla:

Suphankrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
MI 6
Konular
0
Çok Teşekkür ederim sağolun. Dediğim gibi bendeki tam sorunluydu. Yoksa bende iade etmezdim. Çok güzel telefon çünkü. Alışınca başka marakalara bakmıyorum bile. Mi band 3 var . Abim de Geçen doğum günümde Redmi Airdots kulaklık almış gayet yeterli performansa sahip. O fiyata ancak o kadar kaliteli olabilir. Bence şahane bile. Telefonları da öyle. Xiaomi başka güzel ya. Ama biraz daha zaman geçerse mükemmel olacağı kesin. Firma 10 yılda bu hale geldi, bi 10 yıl daha geçse düşünemiyorum bile. :)

Oyla:

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Powerbank mi band 4 telefon Bluetooth kulaklık telefon kısacası çok farklı ürünlerini kullanıyorum genel anlamda memnunum fiyat performans olarak daha iddialı bir marka çıkana kadar xiaomiye devam angel~~

Oyla:

Suphankrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
MI 6
Konular
0
Powerbank unutmuşum :D bende de mi pro 10.000 mah var. Evet dediğin gibi daha iddialı çıkana kadar devam :)

Oyla:

berke.parlat27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Gm Discovery
Konular
0
Merhabalar son global sürüm olan V11.0.5.0.QFNMIXM de sorun devam ediyor. İade etmek istemiyorum ama başka bir çözümü yok galiba. Sorunu çözebilen ya da bilgisi olan var mı acaba?

Oyla:

inserno2057

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 4
Konular
13
Merhabalar son global sürüm olan V11.0.5.0.QFNMIXM de sorun devam ediyor. İade etmek istemiyorum ama başka bir çözümü yok galiba. Sorunu çözebilen ya da bilgisi olan var mı acaba?
Bendeki rom 11.0.10 surumu. Bu surumde buyuk oranda duzelmis sikinti. Yani bence kesinlikle yazilimsal bir sorun...

Oyla:

Suphankrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
MI 6
Konular
0
Kardeşim sorun belki sonraki güncellemelerde çözülür ancak bence donanımsal sorun var cihazlarda. Çözüm ben kendi araştırmalarımda hiçbir yerde bulamadım. Ancak kesin birşey söylemem mümkün değil. Bana göre çözümü yok malesef. Eğer çözüm bulabilseydim ben iade etmezdim. Şuan Redmi Note 9 Pro aldım ancak kesinlikle Mi Note 10 Lite çok daha güzel. Redmi Note 9 Pro da simge büyültme küçültme bile mevcut değil yani çünkü garip bir şekilde V11.0.1.0 QJZTRXM sürümü kurulu ve benim mi 6 bile daha yeni sürümde. Bence Xiaomi bu konularda saçmalıyor. Yüz tanıma bile belkide daha yeni sürüm olduğu için Mi Note 10 Lite da çok daha iyiydi. Kısacası çok fazla sorunlu değilse kullan bence.

Oyla:

Askados

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
LG g3 beat
Konular
1
Arama uygulamasını değiştirin Google play dan simpler uygulamasını kullanın sensör sorunu kalmıyor

Oyla:
Üst Alt