Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
hocam kilit ekranını kapatıp konusabılırsınız.bende oyle bir sorun olmadı.yukledıgınız surum de guvenlık guncellemesiydi belkı yararı o sebeoten olmamıştır.geri bildirim atarsanız yardımcı olurlar belkı ama yıne de sız bilirsiniz

Oyla:

gbksthrn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Güncelleme ile düzelir mi peki bu sorun. Tuş kilidi ile görüşme, düzelene kadar idare edilebilecek bir çözüm. Denedim şimdilik işimi gördü ama hep bu şekilde kullanamayız sanırım.

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
donanım testi yaptınız mı? çekirdek sürümünden donanım testi yapın.donanımsal sorun yoksa güncelleme ile çözüleceğini düşünüyorum.sonuçta yeni telefon bu tür küçük sorunlar ister istemez oluyor.

Oyla:

gbksthrn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
donanım testi yaptınız mı? çekirdek sürümünden donanım testi yapın.donanımsal sorun yoksa güncelleme ile çözüleceğini düşünüyorum.sonuçta yeni telefon bu tür küçük sorunlar ister istemez oluyor.

Donanım testi yaptım. Ultrasonic yankınlık sensörü sanırım bu telefondaki. Telefon cevaplamayı simüle ederek test edin yazıyo. Yaptım 5 değeri 0 oluyo ama telefon yatay durumdayken sensörde hiç bir tepki olmuyor. Dik konumdan hafif eğimli hale getirince de çalışmıyor. Birde aynı testi dik konumdayken başlayıp eğimli hale getiriyorum tekrar dik konuma getirince değer hala 5 kalıyo. Dört gözle stabil bir güncelleme sürümü bekleyeceğiz sanırım şimdilik.

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Donanım testi yaptım. Ultrasonic yankınlık sensörü sanırım bu telefondaki. Telefon cevaplamayı simüle ederek test edin yazıyo. Yaptım 5 değeri 0 oluyo ama telefon yatay durumdayken sensörde hiç bir tepki olmuyor. Dik konumdan hafif eğimli hale getirince de çalışmıyor. Birde aynı testi dik konumdayken başlayıp eğimli hale getiriyorum tekrar dik konuma getirince değer hala 5 kalıyo. Dört gözle stabil bir güncelleme sürümü bekleyeceğiz sanırım şimdilik.
hocam bende de yatay konumda 0 değeri olmuyor.abimde mi 9 SE var onda da aynı şekilde olmuyor ama ikimizde de telefonla konuşurken sıkıntı olmuyor.bende anlamadım valla.güncelleme beklemekten başka seçenek yok dediğiniz gibi.

Oyla:

gbksthrn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Eşimde P30 lite var onda demiyorum telefon yatay da olsa hiç sıkıntı çıkarmadan kapanıyor ekran. Ondan daha iyi bir telefon olduğunu düşünerek bu telefonun bu sorunu yaşatması gerçekten üzücü. Çok beğenerek aldım ama sorun çözülmezse başka seçenekler düşüncem mecburen. Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Oyla:

Cevat geylani

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cevat
Cihazım
mi note 10 lit
Konular
1
twp falan gerek yok romu telefona indirin sistem güncelleme menüsünde güncelleme yok yazısının üstündeki 11 rakamına 10 kez dokunun sağ üst köşedeki üç noktadan güncelleme paketini seçin i açıp ordan indirdiğiniz rom dosyasını gösterip yükleyin
Peki bisey soracam su an 11.0.4 yüklü ama hala sensor sorunu var 11.0.2 yuklersem duzelir mi dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twp falan gerek yok romu telefona indirin sistem güncelleme menüsünde güncelleme yok yazısının üstündeki 11 rakamına 10 kez dokunun sağ üst köşedeki üç noktadan güncelleme paketini seçin i açıp ordan indirdiğiniz rom dosyasını gösterip yükleyin
Peki bisey soracam su an 11.0.4 yüklü ama hala sensor sorunu var 11.0.2 yuklersem duzelir mi dersin
Ayrica bunu indirdirm dediginiz sekil yaptim guncelleme tanimlanamyor gibi bi uyari cikti

Bu sensör sorunu cidden can sıkıcı kendi kendine hoparlor acip duruyor. Bunun net çözümü yok mu surum 11 04 gorunuyor bende 10 gun oldu alali boyle giderse telefonu iade etmeyi bile düşünüyorum

Son düzenleme:
Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35

Ayrica bunu indirdirm dediginiz sekil yaptim guncelleme tanimlanamyor gibi bi uyari cikti

Bu sensör sorunu cidden can sıkıcı kendi kendine hoparlor acip duruyor. Bunun net çözümü yok mu surum 11 04 gorunuyor bende 10 gun oldu alali boyle giderse telefonu iade etmeyi bile düşünüyorum
11.0.2 den sonra 11.0.4 çıktığı için 11.0.2 yi yükleyemezsiniz sorun kesinlikle yazılımsal ve çözülecek merak etmeyin yakın zamanda hemde

Oyla:

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Hocam 11.0.2 yi ben yüklemiştim ondada sorun devam ediyordu. Şu an 11.0.4 var sorun hala devam ediyor. Bu google aramayla ilgili bence. Bundan önce mi 9 t kullanıyordum miui arama rehber uygulaması vardı onda hiç böyle bir sorun yoktu. Ondanda önce mi 9 lite kullanıyordum ondada miui arayüz ve rehber uygulaması olan rom yüklemiştim cihaz şmeili olduğu içşn ondada bir sorun olmadı. Ama bunda telefon çalınca açıp ekranı kilitleyip öyle konuşuyorum yada bluetooth kulaklık kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt