- Adım
- Haktaner
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 28
İkisi arasında geçmeye değecek bir fark yok hangisini kullanıp verim alıyorsanız onda kalın.utkurei19, Anladım hocam şimdi yeni kilit açtım da sıfırlanınca bakayım dedim buna da. Orijinal romlara geçeceğim normalde EEA kullanıyordum ondan devam mı edeyim yoksa globale mi geçeyim sizce ?
Rica ederim. Rom yeni build edildiği için serverler daha tam bağlanmamıştır. Ben sabah 10 dakika civarı bir sürede indirmiştimutkurei19, Teşekkürler hocam. Yerleşmeden önce bir derpfeste de bakmak istiyorum bu telefonda aosp nasıl olur acaba diye meraklıyım fakat sourceforge indirme hızı aşırı kötü
Beğenmenize sevindim. Aşırı farklı romlar olduğu söylenemez zaten XTRV, EU taban alınarak yapılıyor o yüzden hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanınHocam iyi günler dilerim, öneriniz üzerine xtrv romu kurdum gayet hoş ve tatlı. Başlangıç animasyonu dışında eu ile herhangi bir farkları var mıdır acaba? Ona göre eu da denemek istiyorum
Stock romlar, Xiaomi.eu ve XTRV romlarının 13.0.1.0 sürümü fastboot ile yüklenebiliyor ancak yine her halükarda bootloader kilidinin açık olması lazım.Hocam mrb ben de note 10 lite var hangi romu önerirsiniz ama görüşme kaydedici olan bi rom olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide hocam fastbot ile yüklenen varsa twrp ile değil
Yok bootlader i acacam rom konusunda hangisini önerirsiniz bana link şeklinde paylassaniz hocamStock romlar, Xiaomi.eu ve XTRV romlarının 13.0.1.0 sürümü fastboot ile yüklenebiliyor ancak yine her halükarda bootloader kilidinin açık olması lazım.