Miui olarak 11.0.8.0 fena değildi ondan sonra da xtrv 13.0.1.0 gelir bence ama aosp kullanırım dersen şuan toco için en stabil ve en akıcı rom derpfesttir.Hocam iyi günler,
Miui 11i bıraktığım günden beri cihaz gitgide daha berbat bi hal alıyor. İlk aldığım zamanki batarya performansıyla alakası yok cihazın, suan takılmalar da başladı. Miui 12.5i kurduktan sonra formatlamıştım ancak 13te yapmadım. Onun yerine sizin önerebileceğiniz en stabil akıcı rom varsa onu kurarken format atayım. Herhangi bir tavsiyeniz var mıdır acaba? Yoksa miui 11e dönmeyi düşünüyorum
Tavsiyelerinizi için çok teşekkürler hocam. Xtrv gönderinize baktım da ikonlar pek hoşuma gitmedi, onlar özelleştirilebiliyor değil mi? Normal miuinin modlanmış hali yalnızca. Eğer öyle ise ona geçebilirimMiui olarak 11.0.8.0 fena değildi ondan sonra da xtrv 13.0.1.0 gelir bence ama aosp kullanırım dersen şuan toco için en stabil ve en akıcı rom derpfesttir.
Rica ederim. İkonlar değişiyor zaten ordaki ikonlar stock değil ben değiştirmiştimTavsiyelerinizi için çok teşekkürler hocam. Xtrv gönderinize baktım da ikonlar pek hoşuma gitmedi, onlar özelleştirilebiliyor değil mi? Normal miuinin modlanmış hali yalnızca. Eğer öyle ise ona geçebilirim
En son 2 ay önce güncellendi baktığımız zaman eski bir rom oldu artık. Yeni aosp romlara yönelebilirsiniz veya update bekleyebilirsiniz.Şuan bu romu kullanan var mı acaba ? Yükledim fena çalışmıyor lakin kilit ekranında genel parlaklık ana ekrana göre kısık oluyor çok rahatsız etti bu beni nasıl çözülür bilen var mı ? (Ayarlarda duvar kağıdını karart modu kapalı ki sadece duvar kağıdı kısık değil saat göstergesi vs de kısık oluyor)