- Adım
- batuhan
- Cihazım
- redmi 8A
- Konular
- 3
cmd yi açtığımda Waiting for device... yazısı çıkıyor. sorun nedir acaba?
teşekkür ederim bilgilendirme için.Evet batch dosyası otomatik olarak format data yapıyor
Fastboot moduna alıp, orijinal kablo ile bilgisayara bağlayıp batch dosyasını yönetici olarak çalıştırdınız mı ?cmd yi açtığımda Waiting for device... yazısı çıkıyor. sorun nedir acaba?
Konuda nasıl yükleneceğini anlattım zaten.Hocam nasıl yükleneceği ile ilgili bı yazi yok mu ben denedim fastboot flastool yöntemi ile ama hata aldım flastool da
MerhabaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Fastboot)
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Kurulum Talimatları
YEDEKLERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEK !
İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE BOOTLOADER KİLİDİNİZİN AÇIK OLDUĞUNDAN EMİN OLUN.
1- Cihazı fastboot moda alın.
2- İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarın. (Zip boyutu 3.3GB, Zipten çıkarılmış boyut 5.5GB)
3- Cihazı bilgisayara usb yoluyla bağlayın ve "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" adlı batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
4- İşlem bitince cihaz yeniden başlayacak ve açılacak. ( İlk boot uzun sürebilir müdahale etmeyin. )
Not: Pilot sürüm olduğu için hatalarla karşılaşabilirsiniz.
Kontrol merkezini yeni sürümle değiştirmek için adb üzerinden ekteki "systemui.zip" adlı zipin içindeki apk dosyasını yüklemelisiniz.
OTA yüklemeye uygun değil. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba
systemmiui kuramıyorum.resmi olmayan kaynak uyarısı alıyorum.
yardımcı olursanız memnun olurum
evet, söylediklerinizi yaptım ama o hatayı alıyorum.Fastboot moduna alıp, orijinal kablo ile bilgisayara bağlayıp batch dosyasını yönetici olarak çalıştırdınız mı ?
Resim atdım.cevabınız için teşekkürler.yardımcı olursanız sevinirimOTA yüklemeye uygun değil. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.