- Adım
- Alptuğ
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 23
çok iyi oldukça hangi romdasınız 12.5 mihayır hocam açmadım hiç.
çok iyi oldukça hangi romdasınız 12.5 mihayır hocam açmadım hiç.
evet hocam. global. güncellemeden sonra wipe data yaptım pil daha iyi oldu.çok iyi oldukça hangi romdasınız 12.5 mi
hocam ben globaldeyim. Geldikten sonra hard reset attım pil çok daha iyi oldu. Ayrıca spotify bildirimi kilit ekranından gitmiyordu o sorun da çözüldü. denemekte fayda var.12.5.1 henüz tr rom a gelmedi ama geldiğinde telefonu güncelleyip sıfırlamak mı daha iyi olur pil için?
Bu ekran süresi boyunca genel olarak nasıl bir kullanım gerçekleştirdiniz. Neler yaptırnız mesela youtube da bu süreleri görebilir fakat pupg yada cod gibi oyun muhtemel olacak ki süre düşecektir. Teşekkürler.Güncel ekran sürem. Şu zamana kadar hiç bu kadar fazla ekran süresi almamıştım. Kullanım şeklim de ortalama olarak aynı.
Hocam herhangi bir oyun oynamadım. Genel olarak wp Instagram kullandım. Fakat önceden aynı kullanımla bu kadar fazla almamıştım.Bu ekran süresi boyunca genel olarak nasıl bir kullanım gerçekleştirdiniz. Neler yaptırnız mesela youtube da bu süreleri görebilir fakat pupg yada cod gibi oyun muhtemel olacak ki süre düşecektir. Teşekkürler.
Hocam ben oyun oynamadan sadece haberlere bakıp çıktım internet tarayıcısından ve 104 saat aldım. Gün boyu oynayınca ekran süresi 10-11 arasında değişiyor.Hocam herhangi bir oyun oynamadım. Genel olarak wp Instagram kullandım. Fakat önceden aynı kullanımla bu kadar fazla almamıştım.
Hocam sadece wp insta ile 17 saat aldıysanız çok fantastik olur. Bence bu 17 saat içinde dizi filim video ve ekstra wp insta vs var.. Oyun olarak zaten bu süre alınamaz ki alan telefonda şuan piyasa da yoktur. Ben de 12.5 kullanıyorum resette attım ancak full wifi kullanmama rağmen 9 10 saat civarı alyorum.Hocam herhangi bir oyun oynamadım. Genel olarak wp Instagram kullandım. Fakat önceden aynı kullanımla bu kadar fazla almamıştım.
Yok hocam olsa söylerim. Neden saklayayım ki. Wp insta kullandım. Zaten gözüküyor hangi uygulamaları kullandığım.Hocam sadece wp insta ile 17 saat aldıysanız çok fantastik olur. Bence bu 17 saat içinde dizi filim video ve ekstra wp insta vs var.. Oyun olarak zaten bu süre alınamaz ki alan telefonda şuan piyasa da yoktur. Ben de 12.5 kullanıyorum resette attım ancak full wifi kullanmama rağmen 9 10 saat civarı alyorum.