- Adım
- Levent
- Cihazım
- Mı Note 10 Lite
- Konular
- 10
eğer ekran süresi gerçekse çok başaralı şuan yeni güncellemeyi test ediyorum (12.5) bitince ekran süresini paylaşacağım hesaplarıma göre önceden 12.1.4.0 da en iyi 12-13 saat, ortalama 11 saat ekran süresi alırdım miui 12.5 ile ilk denememde 14 saat aldım şuan ikincideyim bunuda şarjım bitince paylaşırımSürekli oyun açık halde denedim. Sonıç bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resim eklemeyi unutmusum
Ekran suresi gercek hocam. Bir tum gun boyunca gece de dahil oyun surekli acik biraktim. Ekran kapali tus kilidi oldugunda da ayni sekilde calisti hic kapatmadim. Benim su anki versiyonum 12.1.3.0önerebileceğiniz pil istatislik uygulaması var mı ne kadar ekran açık kalmış gösteren. xiaomi şu lanet güvenlik uygulamasını bir adam akıllı yapamadı gitti. işin kötü yanı güvenlik uygulamasından kurtulmakta çok zor telefonun en önemli uygulaması o olmadan bir çok sistem özelliği çalışmaz .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer ekran süresi gerçekse çok başaralı şuan yeni güncellemeyi test ediyorum (12.5) bitince ekran süresini paylaşacağım hesaplarıma göre önceden 12.1.4.0 da en iyi 12-13 saat, ortalama 11 saat ekran süresi alırdım miui 12.5 ile ilk denememde 14 saat aldım şuan ikincideyim bunuda şarjım bitince paylaşırım
Evet bir çok kişi yaşıyor miui 12.5 da da çözülmemiş bu gün bir saat 45 dakikada doldu.Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim şarjm turbo şarj olmasına rağmen çok geç dolmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı çözümü nedir acaba. Not: Farklı adaptör ve kabloda denendi
miui 12.5 ile çok daha yavaş şarj olmaya başladı ama şarj olması donanımsal bir şey bence gösterilen yüzde hatalı gibiEvet bir çok kişi yaşıyor miui 12.5 da da çözülmemiş bu gün bir saat 45 dakikada doldu.
Ben miui 11 ede düşürdm aynı şekilde sorun devam ediyor kuzenimde de aynı sorun varEvet bir çok kişi yaşıyor miui 12.5 da da çözülmemiş bu gün bir saat 45 dakikada doldu.
Hocam 12.5'de de çözülmemiş derken hangi eski sürümde sorun yaşıyorsunuz? Bende 12.1.3.0 var ve hızlı şarj gayet güzel çalışıyor.Evet bir çok kişi yaşıyor miui 12.5 da da çözülmemiş bu gün bir saat 45 dakikada doldu.