Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Genel olarak telefon dan memnunum ama bu pil bu süre az hayla

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Alptuğ 23, 3-5 görsellik haricî çok bir beklentiniz olmasın....

Her MIUI sürümünde olan bir durumdu/beklenti idi ve sonu hep hüsran oldu...
Miuidan ben artık ümidi kestim stoya hocam şöyle bataryanin hakkini veren bir costum rom bekliyorum

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Güvenlik uygulaması güncellenince bir tık daha iyi oldu ama yine de dediğiniz gibi kesinlikle yeterli değil. 12.5 gelince Stoya üstadın dediği gibi 3 5 görsellik dışında bir değişme olacağını sanmıyorum. Kaldı ki cihaz eskiyor 1 yıl oldu bile git gide yazılımın dahi kurtarmayacağı seviyeye gelecek. Üstüne bir de 1 yıllık süreçte yazılımsal sıkıntılar cihazın canına okudu pili ekstra yordu. Velhasıl dostlar şu saatten sonra pilden beklentim yok naçizane sizlerin de olmasın

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Sizce nasıl arkadaşlar sosyal medya orda gözükdüğü gibi değil daha fazla kullandım. Ekran açık olduğu süre boyunca twitter WhatsApp falan takıldım miui 12.1.4.0 Akliniza gelebilecek her türlü pil tasarrufunu yaptım

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam bu konudan esinlenerek tüm Google uygulamalarını sildim (ihtiyacım yok çünkü hiçbir ürününü kullanmıyorum). Mobil ağ tercih edilen ağ türünü de LTE/WDCMA olarak seçtim çünkü GSM de vardı 3G'ye ihtiyacım yok şehir merkezinde yaşıyorum artık her yerde LTE anten ve node'lar mevcut. İşte sürekli mobil veri açık ve arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Sosyal medyam olmadığı için hiçbiri çalışmıyor. Oyun oynamam ama sürekli 1080p film indirip film izlerim. Eve geldiğimde de sürekli Wi-Fi açık. Uygulamaların güncellemelerini yaparım, internette dolanırım. En son tek şarj ile 104 saat aldım ondan önce 80 küsürdü Ekran süresi 4, 4.5 saat

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Alptuğ 23,
Hocam bu konudan esinlenerek tüm Google uygulamalarını sildim (ihtiyacım yok çünkü hiçbir ürününü kullanmıyorum). Mobil ağ tercih edilen ağ türünü de LTE/WDCMA olarak seçtim çünkü GSM de vardı 3G'ye ihtiyacım yok şehir merkezinde yaşıyorum artık her yerde LTE anten ve node'lar mevcut. İşte sürekli mobil veri açık ve arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Sosyal medyam olmadığı için hiçbiri çalışmıyor. Oyun oynamam ama sürekli 1080p film indirip film izlerim. Eve geldiğimde de sürekli Wi-Fi açık. Uygulamaların güncellemelerini yaparım, internette dolanırım. En son tek şarj ile 104 saat aldım ondan önce 80 küsürdü Ekran süresi 4, 4.5 saat
Maşallah hocam 4 gün boyunca sadece 4 saat mi kullandınız telefonu

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Alptuğ 23,

Maşallah hocam 4 gün boyunca sadece 4 saat mi kullandınız telefonu
Hocam şöyle diyeyim. Sosyal medyam yok telefonumda da doğal olarak hiçbirinin uygulaması yok. Hiçbir Google uygulaması kullanmıyorum Play Store'da dahil. Gmail'im yok arka planda sürekli çalışan bir servis çünkü. Hava durumu gibi enteresan widget'larım yok. Oyun bir ara Call of Duty'yi yükledim sevmedim sildim. Ara ara internette gezinirim, film izlerim, uygulamaları güncellerim, arama yaparım, SMS kullanırım. Böyle yani. Telefonu yoracak hiçbir uygulama/servis yok. Tavsiye ederim :)

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Hocam şöyle diyeyim. Sosyal medyam yok telefonumda da doğal olarak hiçbirinin uygulaması yok. Hiçbir Google uygulaması kullanmıyorum Play Store'da dahil. Gmail'im yok arka planda sürekli çalışan bir servis çünkü. Hava durumu gibi enteresan widget'larım yok. Oyun bir ara Call of Duty'yi yükledim sevmedim sildim. Ara ara internette gezinirim, film izlerim, uygulamaları güncellerim, arama yaparım, SMS kullanırım. Böyle yani. Telefonu yoracak hiçbir uygulama/servis yok. Tavsiye ederim :)
Valla hocam uzun zamandir bende aynısını düşünüyorum çok mantıklı kesinlikle google hizmetleri adeta telefonun kanser hücresidir. Teşekkür ederim

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
ilk defa bu kadar iyi gidiyor şarj boşta iken telefon

Üst Alt