Miuidan ben artık ümidi kestim stoya hocam şöyle bataryanin hakkini veren bir costum rom bekliyorumAlptuğ 23, 3-5 görsellik haricî çok bir beklentiniz olmasın....
Her MIUI sürümünde olan bir durumdu/beklenti idi ve sonu hep hüsran oldu...
Maşallah hocam 4 gün boyunca sadece 4 saat mi kullandınız telefonuHocam bu konudan esinlenerek tüm Google uygulamalarını sildim (ihtiyacım yok çünkü hiçbir ürününü kullanmıyorum). Mobil ağ tercih edilen ağ türünü de LTE/WDCMA olarak seçtim çünkü GSM de vardı 3G'ye ihtiyacım yok şehir merkezinde yaşıyorum artık her yerde LTE anten ve node'lar mevcut. İşte sürekli mobil veri açık ve arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Sosyal medyam olmadığı için hiçbiri çalışmıyor. Oyun oynamam ama sürekli 1080p film indirip film izlerim. Eve geldiğimde de sürekli Wi-Fi açık. Uygulamaların güncellemelerini yaparım, internette dolanırım. En son tek şarj ile 104 saat aldım ondan önce 80 küsürdü Ekran süresi 4, 4.5 saat
Hocam şöyle diyeyim. Sosyal medyam yok telefonumda da doğal olarak hiçbirinin uygulaması yok. Hiçbir Google uygulaması kullanmıyorum Play Store'da dahil. Gmail'im yok arka planda sürekli çalışan bir servis çünkü. Hava durumu gibi enteresan widget'larım yok. Oyun bir ara Call of Duty'yi yükledim sevmedim sildim. Ara ara internette gezinirim, film izlerim, uygulamaları güncellerim, arama yaparım, SMS kullanırım. Böyle yani. Telefonu yoracak hiçbir uygulama/servis yok. Tavsiye ederim
Valla hocam uzun zamandir bende aynısını düşünüyorum çok mantıklı kesinlikle google hizmetleri adeta telefonun kanser hücresidir. Teşekkür ederimHocam şöyle diyeyim. Sosyal medyam yok telefonumda da doğal olarak hiçbirinin uygulaması yok. Hiçbir Google uygulaması kullanmıyorum Play Store'da dahil. Gmail'im yok arka planda sürekli çalışan bir servis çünkü. Hava durumu gibi enteresan widget'larım yok. Oyun bir ara Call of Duty'yi yükledim sevmedim sildim. Ara ara internette gezinirim, film izlerim, uygulamaları güncellerim, arama yaparım, SMS kullanırım. Böyle yani. Telefonu yoracak hiçbir uygulama/servis yok. Tavsiye ederim