Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
bende inceledim ama 17 saat süresi içinde ekran açık kullanılacak uygulamalar toplamı yaklaşık 4 saat kalan 13 saatte bu telefonda ne kullanıldı telefon ekran açık bi köşede beklemiş gibi mesela bende 9-10 saat alıyorum maksimum ama atıyorum ekran süresi 8 saat iken 6 saat youtube uygulama kullanılmış rom olarak 12.5 eu rom kullanıyorum

ModelX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Pekcan
Konular
0
Miui 12.5.1 Global sürüm. Mobil veri hiç kullanılmadı, Bluetooth ve konum kapalı. Oyun oynamadim. Genellikle Twitch, YouTube, sosyal medya ve Chromeda gezindim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
Miui 12.5.1 Global sürüm. Mobil veri hiç kullanılmadı, Bluetooth ve konum kapalı. Oyun oynamadim. Genellikle Twitch, YouTube, sosyal medya ve Chromeda gezindim.
Gayet güzel bir sonuç. Ancak ben miui 11 de iken yani tel de gelen ilk sürüm le 20 sarjda 9 10 saat alıyordum 0 oyun ile. her gelen güncelleme sonrası bu süreler bende 10 11 saatlerden 8 küsür saatlere kadar düştü. Hep 20. sarjda sarja takarım ben ama 1 sene öncesiyle şimdiki arasında neredeyse 2 saat fark var. Birde miui 12.5 daha iyi sarj gidecek diyorlardı.. Tamamen fiyasko bir yazılımı var xiaominin :)

ModelX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Pekcan
Konular
0
Gayet güzel bir sonuç. Ancak ben miui 11 de iken yani tel de gelen ilk sürüm le 20 sarjda 9 10 saat alıyordum 0 oyun ile. her gelen güncelleme sonrası bu süreler bende 10 11 saatlerden 8 küsür saatlere kadar düştü. Hep 20. sarjda sarja takarım ben ama 1 sene öncesiyle şimdiki arasında neredeyse 2 saat fark var. Birde miui 12.5 daha iyi sarj gidecek diyorlardı.. Tamamen fiyasko bir yazılımı var xiaominin :)
Benimki temiz 2.el hocam 7 aylık. Onun etkisi olabilir. Yazılım sorunu var maalesef her güncellemeyle beraber yavaşlıyor ve pil performansı düşüyor. O yüzden majör güncelleme yapıyorum sadece. 12 veya 12.5 gibi. 13 e kadar güncellemem sanırım, kullanıcı yorumları çok iyi olmadığı sürece.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Size xiaomi'nin her güncelleme sonrası cihazları nasıl bilinçli eskittiğini açıkça göstermek istiyorum.

Biliyorsunuz ki, xiaomi İPhone yolunda emin adımlarla ilerlerken bunuda açıkça dile kendisi getirmişti zaten. Şimdi mevcut sürümler ve eski miui sürümleri arasında yapılan aynı testler ve pil performanslarından bahsedeceğim..

Şu an hali hazırda benimde kullandığım android 11 miui 12.5.2 sürümünün, güncel ekran süresinden bahsetmek istiyorum. Altını çiziyorum, yaptığım her test aynı şekilde ve şartlarda yapılmıştır.

Kullanılan video,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bluetooth: kapalı.
Gps, konum: kapalı.
Uçak modu: açık.
Ekran parlaklığı: %100.
Ses: %40.

Android 11 miui 12.5.2
Test sonucunda alınan ekran süresi 15 saat 50 dakikadır.

Miui 12.1.1 android 10
aynı test ile alınan ekran süresi 17 saat 40 dakikadır. ( başlık altında görseller mevcuttur).

Miui 12.03 android 10
Aynı test ile alınan ekran süresi tam 19 saattir. ( bu başlık altında görseller mevcuttur).
Uzun lafın kısası her güncelleme ile ekran sürelerini sürekli kısaltma yoluna gidiliyor xiaomi'nin politikasını anlamak çokta zor değil. Buraya bu kadar detaylı yazmamın sebebi, milyonlarca insanın yaşamış olduğu sıkıntıların neden giderilemediğini anlatmak istememdir. Xiaomi bunu aleni yapıyor ve yapacak.

Yapılan testler genellikle çok fazla zaman farklı olmadan yapılan testlerdir.

Bu telefonu kullanan birisine gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki, bu telefon için en iyi rom gelmiş geçmiş en stabil ve şarj performansı olarak hiç bir romun ve hiç bir ikinci parti romun veremeyeceği:
Android 10 miui 12.0.3 sürümüdür.

Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. Size xiaomi'nin her güncelleme sonrası cihazları nasıl bilinçli eskittiğini açıkça göstermek istiyorum.

Biliyorsunuz ki, xiaomi İPhone yolunda emin adımlarla ilerlerken bunuda açıkça dile kendisi getirmişti zaten. Şimdi mevcut sürümler ve eski miui sürümleri arasında yapılan aynı testler ve pil performanslarından bahsedeceğim..

Şu an hali hazırda benimde kullandığım android 11 miui 12.5.2 sürümünün, güncel ekran süresinden bahsetmek istiyorum. Altını çiziyorum, yaptığım her test aynı şekilde ve şartlarda yapılmıştır.

Kullanılan video,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bluetooth: kapalı.
Gps, konum: kapalı.
Uçak modu: açık.
Ekran parlaklığı: %100.
Ses: %40.

Android 11 miui 12.5.2
Test sonucunda alınan ekran süresi 15 saat 50 dakikadır.

Miui 12.1.1 android 10
aynı test ile alınan ekran süresi 17 saat 40 dakikadır. ( başlık altında görseller mevcuttur).

Miui 12.03 android 10
Aynı test ile alınan ekran süresi tam 19 saattir. ( bu başlık altında görseller mevcuttur).
Uzun lafın kısası her güncelleme ile ekran sürelerini sürekli kısaltma yoluna gidiliyor xiaomi'nin politikasını anlamak çokta zor değil. Buraya bu kadar detaylı yazmamın sebebi, milyonlarca insanın yaşamış olduğu sıkıntıların neden giderilemediğini anlatmak istememdir. Xiaomi bunu aleni yapıyor ve yapacak.

Yapılan testler genellikle çok fazla zaman farklı olmadan yapılan testlerdir.

Bu telefonu kullanan birisine gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki, bu telefon için en iyi rom gelmiş geçmiş en stabil ve şarj performansı olarak hiç bir romun ve hiç bir ikinci parti romun veremeyeceği:
Android 10 miui 12.0.3 sürümüdür.

Saygılar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-19-13-27-56-574_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-09-19-13-27-56-574_com.miui.securitycenter.jpg
    296 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-09-19-13-27-56-574_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-09-19-13-27-56-574_com.miui.securitycenter.jpg
    296 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2021-09-19-17-37-16-373_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-09-19-17-37-16-373_com.android.settings.jpg
    233,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
Merhaba
Android 10 miui 12.0.3 sürümü hangi romda tam olarak öyle bir anlattın ki geçmek istiyorum aosplarin şarjida güzel ama kamera yüzünden geçmek istemiyorum

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Merhaba
Android 10 miui 12.0.3 sürümü hangi romda tam olarak öyle bir anlattın ki geçmek istiyorum aosplarin şarjida güzel ama kamera yüzünden geçmek istemiyorum
Global sürüm hocam. QFNMIXM.

Son düzenleme:

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Denicem teşekkür ederim
Android 10 miui 12.0.3 sürümü %100 den %90 a kolay düşer bir saat yada bir saat olmadan ama, kesinlikle sonrasında çok daha güzel bir performansı var. Yani 100 den 90 a kolay düştüğü gibi sonrasında öyle kolay düşmüyor. Romu yükleyince o seni yanıltmasın. Xiaomi note 10 lite için en iyi rom budur.

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
Android 10 miui 12.0.3 sürümü %100 den %90 a kolay düşer bir saat yada bir saat olmadan ama, kesinlikle sonrasında çok daha güzel bir performansı var. Yani 100 den 90 a kolay düştüğü gibi sonrasında öyle kolay düşmüyor. Romu yükleyince o seni yanıltmasın. Xiaomi note 10 lite için en iyi rom budur.

12.0.3 greeshan kullanıyorum, memnun değilim.

Üst Alt