Hocalarım, bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
Ben 12.0.3 sürümü sonrasında güncelleme olarak gelen, diğer 12.1.3 ve 12.1.4 sürümlerini sıkıntılı olduklarından dolayı yüklememiştim. 2 gün evvel 12.5 sürümü direk olarak geldi. Yüklediğimden bu yana herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yani genel olarak kullanıcıların bahsettiği o eski sürümdeki (12.0.3) stabillik devam ediyor ve hatta biraz daha iyi olmuş diyebilirim. Şarj animasyonu küsürat eklendiğinden dolayı çok iyi olmuş. Ayrıca açılış kapanış ses efektleri ve parmak izi efektleri değiştirilmiş.(eskisine nazaran daha iyi) . Şarj konusunda hala bir fikir belirtmem, çünkü bugünlerde kamerayı çok kullandığından dolayı verilen ekran süresi tam belli olmuyor. Ayrıca şarj dolumu sırasında bazı arkadaşlarda dolum süresi yükselmiş (1,5 saat gibi) ama bende öyle bir sıkıntı olmadı, yani %15 den %100 e ortalama 1 saatte doluyor. Bildirimlerde herhangi bir sıkıntı yok, hatta daha stabil ve kullanışlı olmuş.
Bu arada güvenlik olarak Android 11'le beraber izin bildirimlerinde değişiklik olmuş, yani biraz daha güvenli (kullanınca görürsünüz
) gözlemlerim bu kadar.
Bunlar dışında merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa cevaplayabilirim.
İyi forumlar dilerim.