- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Xiaomi 9T
- Konular
- 6
Çok teşekkürler, Peki öncesinden kapanmama gibi sıkıntınız var mıydı?Denedim hocam kapanıyor.
Çok teşekkürler, Peki öncesinden kapanmama gibi sıkıntınız var mıydı?Denedim hocam kapanıyor.
Yatay olarak bilmiyorum ama normal görüşmede vardı.Çok teşekkürler, Peki öncesinden kapanmama gibi sıkıntınız var mıydı?
Yatay olarak bilmiyorum ama normal görüşmede vardı.
EU rom dan EEA avrupa kararlı roma geçiş yapabiliyozmu?
BL açıksa her türlü geçiş olur neden olmasın ?
Evet açık, ama imei atıldı. Globalden geçmiştim EU rom'a. Bu sensör sorunu EEA da düzenli çalışıyor dediler onu test etmek için geçeceğim. Sitede nasıl yapıldığı bilgi varmı bu konuda?
En basit yöntemi fastboot'tur.Evet açık, ama imei atıldı. Globalden geçmiştim EU rom'a. Bu sensör sorunu EEA da düzenli çalışıyor dediler onu test etmek için geçeceğim. Sitede nasıl yapıldığı bilgi varmı bu konuda?
En basit yöntemi fastboot'tur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bağlantıdan fastboot kurulum için indirimi sağlayın sonra bu işlemleri uygulayın
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Twrp sorunlar çıkarıyor bazen hep twrp ekranında baslıyor telefon ben sorunsuz kurulum için fastboot'tu tercih ediyorum bu telefonda.Fastboot dan kurunca twrp uçmazmı? yani recovery dosyasını indirsem TWRP üzerinden EEA romu kuramazmıyım? bana böyle daha kolay geliyorda. TWRP ye alıştım çünkü.