ben tam tersi etkiler aldım bende adam akıllı çalışmadı bu eea sürümünde, xiaomi eu stabil romu kurdum hiçbir sorun kalmadı ilginçEea iyi ya sorun yasayan hocalarim denesinler mutlaka daha bi stabil sensor olayi olsun parmak izi okuma hizi olsun vs.
ben tam tersi etkiler aldım bende adam akıllı çalışmadı bu eea sürümünde, xiaomi eu stabil romu kurdum hiçbir sorun kalmadı ilginç
Ustam denediniz mi EEA'yı ?
EEA'da 11.0.11'de benim sensör sorunum çözüldü hocam.Kafama götürdüğümde kapanıyor,ben çekene kadar açılmıyor.Dün kurdum,3 telefon görüşmesi yaptım durum bu şekilde.
Yatay dikey denemedim,normal konuşurken sıkıntı yoktu.Fırsatım olmadı bu gece yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki başınızı yatay olarak eğdiğinizde durum nasıl? görüşme yaparken, ekran açılıyomu test ettinizmi?
EEA 11.0.11 yükleyim dedim, TWRP uçtu. EU romdaydım, Recovery dosyasını indirip Format data yes yaptım, install dedim, şimdi fastboot da açılıyor telefon.
Miflash tool ile mi kuracağım ben bu EEA yı ? BL kilidi ve IMEI uçmaz değilmi?
BL kilitleme sıkıntı olmaz..
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Fastboot ile flashlayın size demiştim hocam.EEA 11.0.11 yükleyim dedim, TWRP uçtu. EU romdaydım, Recovery dosyasını indirip Format data yes yaptım, install dedim, şimdi fastboot da açılıyor telefon.
Miflash tool ile mi kuracağım ben bu EEA yı ? BL kilidi ve IMEI uçmaz değilmi?
Fastboot ile flashlayın size demiştim hocam.