MIUI 11 Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.11.0.QFNEUXM İndirme Bağlantıları

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
EEA Avrupa romu birkaç gündür bende kullanıyorum sensör ve parmak izi gayet istikrarlı tavsiye ederim bende.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bahsettiğimiz rom custom hocam EEA kararlı değil.

EEA dan bahsettiğinizi sandım evet fakat bu romdan da memnunum ben bilgi olarak kalsın. Custom rom da zaten yaşadığım sıkıntıları siz biliyorsunuz niyeyse bu cihazda her rom istediğimiz gibi olmuyor.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
EEA dan bahsettiğinizi sandım evet fakat bu romdan da memnunum ben bilgi olarak kalsın. Custom rom da zaten yaşadığım sıkıntıları siz biliyorsunuz niyeyse bu cihazda her rom istediğimiz gibi olmuyor.
Evet hocam iyi biliyorum sensör sorununuz çözüldüyse sevindim adınıza şarj süreniz nasıl peki ekran süreniz ne durumda ?

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Evet hocam iyi biliyorum sensör sorununuz çözüldüyse sevindim adınıza şarj süreniz nasıl peki ekran süreniz ne durumda ?

11 saat 22 dakika ekran süresi almıştım fakat benim kullanımım çok yoğun değil onu belirteyim yani normal telefon görüşmeleri youtube ve birkaç film şeklinde parlaklık otomatikte nfc kapalı, bluetooth kapalı. Fakat şunu belirteyim eu romda bu süre 1 saat 15 dakika kadar daha fazlaydı her türlü o çok daha iyi ama sensör sorunuda ilallah dedirtiyordu zaten başka alternatifim yoktu ya global kararlı yada bu kalıyordu bunu deneyeyim dedim global kararlıda en fazla 8 saat bir ekran süresi alıyordum.

dulger007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi 9T
Konular
6
Bahsettiğimiz rom custom hocam EEA kararlı değil.

Bir şeyi daha merak ettim, masanın üstüne bırakınca yana telefon yatay durumdaykende ekran kararıyor mu görüşme yaparken?

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

dulger007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi 9T
Konular
6
Tam olarak anlıyamadım hocam soruyu ?

Yakınlık sensörü daha stabil dediniz ya cihaz yatay durumdaykende çalışıyor mu sensör yani bi görüşme açın telefonu masanın üzerine bırakın ve sensörü elinizle kapatın ekran kapanıyor mu kapanmıyor mu? Bumu merak ettim.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Yakınlık sensörü daha stabil dediniz ya cihaz yatay durumdaykende çalışıyor mu sensör yani bi görüşme açın telefonu masanın üzerine bırakın ve sensörü elinizle kapatın ekran kapanıyor mu kapanmıyor mu? Bumu merak ettim.
Denedim hocam kapanıyor.

Üst Alt