Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sitelerinde geçen gün vardı şuan baktım yok. Direk mağazada yaptırdım. Üstünde curve glass yazıyordu. Mi note 10 lite diye geçmiyor. Mi note 10 için var
Açıkçası ben arkadaki ana kamerayı çok beğendim, ön kamerada internette abartıldığı kadar kötü değil ama arka kamera bu fiyata göre bence şahane olmuş geceleri bile (normal mod da denedim) harika işler çıkartıyor, sallanma konusunda da ois olmamamısına rağmen görüntüyü biraz yumuşatarak baya biz stabilizasyon yapıyor, tek sıkıntım şuan şarj performansı, nedense ekran süresi 6 saat civarında aldım umarım yeni olduğu içindir.
Merhaba cihazı hb dan aldım birçok konuda yorum yaptım gorenleriniz olmuştur cihazımda sensör sorunu var iade etmek için gönderdim yetkili servis evofone konuşurken dik durmamı söyleyerek geri gönderdi iade için tüketici hakem heyetine başvura bilirmiyim bu prosedürü yapan varsa tecrübelerini rica ediyorum
Videoda mi9lite ile kiyasliyorum
Sensör durumunu mi 6 , Mi9lite , LG G3 , Samsung j7 gibi birçok cihazda denedim hiçbirinde yatayda açık kalmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sitelerinde geçen gün vardı şuan baktım yok. Direk mağazada yaptırdım. Üstünde curve glass yazıyordu. Mi note 10 lite diye geçmiyor. Mi note 10 için var
dün akşam şarda farkettim telefonda yüzde aldatmacası var %100 olmasına rağmen daha dolmaya devam etti uzun süre, bununla alakalı detaylı bi konu yapmayı planlıyorum
hocam bildiğim kadarı ile aynı sorunda 3 defa gönderirseniz iade veya değişim yapmak zorundalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu ürün galiba hocam, biraz kullandıktan sonra deneyimlerinizi aktarırsanız bende almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün akşam şarda farkettim telefonda yüzde aldatmacası var %100 olmasına rağmen daha dolmaya devam etti uzun süre, bununla alakalı detaylı bi konu yapmayı planlıyorum
evet hocam bu ürün. Hocam tek kötü yanı parmak izinin oldugu yerde yuvarlak olması. Orası da cam yanlış anlasılmasın fakat yuvarlak oldugu belli. O biraz sacma duruyor ama kılıfla kullanabildiğim ve özellikle cam oldugu için bunu pek önemsemiyorum. En azından daha iyi bir ürün bulana kadar.
evet hocam bu ürün. Hocam tek kötü yanı parmak izinin oldugu yerde yuvarlak olması. Orası da cam yanlış anlasılmasın fakat yuvarlak oldugu belli. O biraz sacma duruyor ama kılıfla kullanabildiğim ve özellikle cam oldugu için bunu pek önemsemiyorum. En azından daha iyi bir ürün bulana kadar.
Merhabalar, bu tempered cammı üstad? Yoksa nano glass dedikleri şeffaf silikon tip malzememi? Birde ne kadar süre ile kullandınız kenarları kalkma yaptımı? Aslında benim kullanmak istediğim şu arkalı önlü 360 derece koruma sağlayan manyetik kılıflar çok hoş ama note 10 lite için bulamıyorum bir türlü. Bu ürün kalkma yapmazsa alır kullanırım.
Merhabalar, bu tempered cammı üstad? Yoksa nano glass dedikleri şeffaf silikon tip malzememi? Birde ne kadar süre ile kullandınız kenarları kalkma yaptımı? Aslında benim kullanmak istediğim şu arkalı önlü 360 derece koruma sağlayan manyetik kılıflar çok hoş ama note 10 lite için bulamıyorum bir türlü. Bu ürün kalkma yapmazsa alır kullanırım.
Hocam 2 gün oldu herhangi bir sıkıntı olmadı kılıfla kullanıyorum. Tempered cam. Nanoya guvenemiyorum koruyacagını pek dusunmuyorum. 360 derece bende aradım bulamadım. Aliekspress de var ama ordan alma taraftarı degılım