- Adım
- EMRE
- Cihazım
- mi box s 4k
- Konular
- 3
Ya beyler bu ekran süresi her seferinde sıfırlanıyor Allah için program önerin ya şoyle adam akıllı ekran süresi gösteren
Zore nin cam olanı kalkma yapmıyor hocam yaklaşık bı haftadır kılıfla kullanıyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirben bu ekran koruyucuyu aldım kalkma yapmıyor çok hoşuma gitti, düşmelere karşı ne kadar korur bilmiyorum ama kalkma yapmayan başka bir ürün de bulamadım maalesef
hocam onu almayı planlıyordum ama beğenmedim, sadece parmak izi okuyucu yerde ve kenarlarda yapışkan var galiba, ürünün görüntü kalitesi düşürüyor gibime geldiZore nin cam olanı kalkma yapmıyor hocam yaklaşık bı haftadır kılıfla kullanıyorum.
Goruntu kalıtesınde sıkıntı yok da dedıgıniz gibi sadece ortası ve yanlar yapıstıgı ıcın parmak ızı yerı kotu duruyor ama koruması için bunu göz ardı ettimhocam onu almayı planlıyordum ama beğenmedim, sadece parmak izi okuyucu yerde ve kenarlarda yapışkan var galiba, ürünün görüntü kalitesi düşürüyor gibime geldi
Eu rom kur kral orijinal romlarda artık Google arama uygulaması anlaşma gereği kullanılıyor ve Google arama uygulamasında arama kaydetme yok. Custom rom olarak eu yu tavsiye ediyorum onu kurdugunda geliyor. Ben kullanıyorum sıkıntı yok v12 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiyemdirarkadaşlar arama kaydetme özelliğini aktif etmek için custom rom mu yüklemeliyiz ? mi9t kullanıyordum onda kendi içinde vardı . Bu konuda tecrübe edinmiş kimse var mı acaba ?
Lensun nano cam iyi bende kalkma sorunu yaratmadı önerebilirim. Kılıf ise zorenin düz siyah ince kılıfını kullanıyorum.Selam mi note 10 lite için kırılmaz cam ve kılıf önerilerinizi alabilirmiyim