Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Ya beyler bu ekran süresi her seferinde sıfırlanıyor Allah için program önerin ya şoyle adam akıllı ekran süresi gösteren

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
ben bu ekran koruyucuyu aldım kalkma yapmıyor çok hoşuma gitti, düşmelere karşı ne kadar korur bilmiyorum ama kalkma yapmayan başka bir ürün de bulamadım maalesef

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
ben bu ekran koruyucuyu aldım kalkma yapmıyor çok hoşuma gitti, düşmelere karşı ne kadar korur bilmiyorum ama kalkma yapmayan başka bir ürün de bulamadım maalesef
Zore nin cam olanı kalkma yapmıyor hocam yaklaşık bı haftadır kılıfla kullanıyorum.

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Zore nin cam olanı kalkma yapmıyor hocam yaklaşık bı haftadır kılıfla kullanıyorum.
hocam onu almayı planlıyordum ama beğenmedim, sadece parmak izi okuyucu yerde ve kenarlarda yapışkan var galiba, ürünün görüntü kalitesi düşürüyor gibime geldi

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
hocam onu almayı planlıyordum ama beğenmedim, sadece parmak izi okuyucu yerde ve kenarlarda yapışkan var galiba, ürünün görüntü kalitesi düşürüyor gibime geldi
Goruntu kalıtesınde sıkıntı yok da dedıgıniz gibi sadece ortası ve yanlar yapıstıgı ıcın parmak ızı yerı kotu duruyor ama koruması için bunu göz ardı ettim

emay239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
arkadaşlar arama kaydetme özelliğini aktif etmek için custom rom mu yüklemeliyiz ? mi9t kullanıyordum onda kendi içinde vardı . Bu konuda tecrübe edinmiş kimse var mı acaba ?
Eu rom kur kral orijinal romlarda artık Google arama uygulaması anlaşma gereği kullanılıyor ve Google arama uygulamasında arama kaydetme yok. Custom rom olarak eu yu tavsiye ediyorum onu kurdugunda geliyor. Ben kullanıyorum sıkıntı yok v12 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiyemdir

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Ben böyle sorunlu bir telefon görmedim arkadaş ya wifi kopuyor sürekli custom rom atmama rağmen aramalar uygulaması miui nin olmasına rağmen sensör sorunu devam ediyor. Pil performansı yerlerde. Ön kamera desen çamur gibi çekiyor. Telefona verdiğim paraya acıyorum resmen.

Yusuf Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Selam mi note 10 lite için kırılmaz cam ve kılıf önerilerinizi alabilirmiyim

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Selam mi note 10 lite için kırılmaz cam ve kılıf önerilerinizi alabilirmiyim
Lensun nano cam iyi bende kalkma sorunu yaratmadı önerebilirim. Kılıf ise zorenin düz siyah ince kılıfını kullanıyorum.

berkdurdu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Mi note 10 lite telefonu alalı 3 hafta oluyor ve aldığım gün şarjını komple bitirene kadar kullanmadım %15 civarı takmıştım ve şuan ilk günden beri %100'e kadar şarj ediyorum ve hiç bir şey yapmadığım halde 5 dakika içinde şarj bi anda %97 iniyor sonra %90 lara kadar hızlı tükendikten sonra düşüş yavaşlıyor pil kalibrasyonu yaptığım halde böyle hatta samsung un 15w adaptörü ile şarj ettiğimde pil yüzdesi stabil düşüyor ne yapmam gerekiyor.

Üst Alt