Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle aranıza yeni katıldım. Cihazı son birkaç gündür kullanıyorum, yurtdışı olarak aldım. Bu zamana kadar kullandığım Redmi Note 4 (mido) dışında tüm cihazlarım böyleydi. Cihazın ekran yapısına, tasarımına renklerin canlılığına birde ses kalitesine hayran kaldım gerçekten başarılı buldum kamerasıda gece çekiminde de oldukça başarılıydı ben ki öyle çok fotoğraf çekmeyen birisi olarak beni bile sürekli farklı şeylerin fotoğraflarını çekmeye itti cihaz. Test etmek için birkaç oyun yükledim performansı gayet güzeldi ısınma yaşamadım. Fortnite'ı yaklaşık 1 saattir oynadım mesela low ayarlarda tabiki ancak gene performansı etkileyen bir durum olmadı çoğu cihaz o performansı bile veremiyor düşük ayarlarda da olsa. Bl kilidi için başvuru yapmıştım son 22 saat kaldı sonrasında repair işlemine geçilecek. En güzelide 2 günü çıkartıyorum bu cihazla çünkü aşırı yoğun bir kullanım senaryom yok ama çok yoğun kullansamda gene günü çıkartıyor bu açıdan memnunum. Mi9T ile arasında kalmıştım ama seçimi bundan yana yaptım, sadece custom rom olayları sanırım bu cihaz için daha yok twrp bile ilk zamanlar sıkıntı çıkartmış yanılmıyorsam bakalım bekliyoruz.
Yanlış anlamayın ama merak ettiğim için soruyorum dediğiniz gibi 4+4 toplamda 8 ay hakkım var sonradan da yaptırsam bir problem olmuyor ama öncesinde yaptırmanın bir dezavantajı varmı yada yapanların işlemi düzgün yapamamasından kaynaklı olarakmı dediniz bunu ? bu arada çok yakın birisi işlemi yapan tanıdığım, daha önce sıkıntı yaşamadım ama beklemek iyi derseniz öyle yapayım.
Bl kilidi açıldıktan sonra iki hattı süresi bitene kadar kullanmak daha mantıklı çünkü imei atıldıktan sonra tek hattı kullanamayacaksiniz 8 ay kullanmak varken neden imei attirayim belki imei atılmadan başka bir model ile değiştireceğim öyle düşünün . ama bl kilidi açmadan beklerseniz telefon kitlenir ve yetkili hesap bulmak zorunda kalırsınız
Sağol hocam teşekkür ederim. Benim asıl merak ettiğim olay şu custom rom olayları. Bugüne kadarki birçok cihazımda hep eu rom kullandım. Bu cihaz için alternatifi romların olmaması üzdü destek gelir sanırım diyeceğim ama geliştiriciler bırakmışlar sanırım öyle duydum.
Bl kilidi açıldıktan sonra iki hattı süresi bitene kadar kullanmak daha mantıklı çünkü imei atıldıktan sonra tek hattı kullanamayacaksiniz 8 ay kullanmak varken neden imei attirayim belki imei atılmadan başka bir model ile değiştireceğim öyle düşünün . ama bl kilidi açmadan beklerseniz telefon kitlenir ve yetkili hesap bulmak zorunda kalırsınız
Doğru o açıdan haklısın. Teknik detaylarını fazla bilmiyorum bu işlerin.. ve bilmediğim için kim olsa benim yaptığımı yapar mesele acele değil birşey olurmu, sıkıntı olurmu meselesiydi beklemek çok daha mantıklı o zaman ben sanıyordum ki bu süre içinde yapılması gerekiyor süre sonrası birdaha hiç yaptıramayız. İşi bilmeyene böyle şeyler aşırı fantastik geliyor.
Bu konudaki twrp yi cihaza yükledim diyelim, custom rom da twrp kalıcı oluyor ama diğer türlü magisk flashlamak gerekiyor biraz araştırdım farklı kaynaklarda hatta bu yorumlarınızada göz attım ama fastboot'a düşüyor felan huylandım biraz her magisk sürümü içinmi geçerli bu durum yoksa bir alt sürüm mü flashlamak lazım twrp den.
Sağol hocam teşekkür ederim. Benim asıl merak ettiğim olay şu custom rom olayları. Bugüne kadarki birçok cihazımda hep eu rom kullandım. Bu cihaz için alternatifi romların olmaması üzdü destek gelir sanırım diyeceğim ama geliştiriciler bırakmışlar sanırım öyle duydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru o açıdan haklısın. Teknik detaylarını fazla bilmiyorum bu işlerin.. ve bilmediğim için kim olsa benim yaptığımı yapar mesele acele değil birşey olurmu, sıkıntı olurmu meselesiydi beklemek çok daha mantıklı o zaman ben sanıyordum ki bu süre içinde yapılması gerekiyor süre sonrası birdaha hiç yaptıramayız. İşi bilmeyene böyle şeyler aşırı fantastik geliyor.
Bu konudaki twrp yi cihaza yükledim diyelim, custom rom da twrp kalıcı oluyor ama diğer türlü magisk flashlamak gerekiyor biraz araştırdım farklı kaynaklarda hatta bu yorumlarınızada göz attım ama fastboot'a düşüyor felan huylandım biraz her magisk sürümü içinmi geçerli bu durum yoksa bir alt sürüm mü flashlamak lazım twrp den.
Arkadaşlar tekrardan selamlar şu üründen almıştım zamanında uygun bir fiyata
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 10 Lite'ı bu şarj cihazıyla ve hızlı şarj destekli bir type c kablosu ile şart esem hızlı şarj olur değilmi yani çift yıldırım çıkar mı bildirim panelinde merak ettim zaten bildiğim kadarıyla bizim cihazların maksiumum 30w dı değilmi hızlı şarj desteği ?
Tekrar para vermek istemiyorum hızlı şarj diye adaptörlere, para cebimde kalmış olur maddi olarakta biraz sıkıntıdayım elimizdeki bu konuda iş görürse çok sevinirim yanıtlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar tekrardan selamlar şu üründen almıştım zamanında uygun bir fiyata
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 10 Lite'ı bu şarj cihazıyla ve hızlı şarj destekli bir type c kablosu ile şart esem hızlı şarj olur değilmi yani çift yıldırım çıkar mı bildirim panelinde merak ettim zaten bildiğim kadarıyla bizim cihazların maksiumum 30w dı değilmi hızlı şarj desteği ?
Tekrar para vermek istemiyorum hızlı şarj diye adaptörlere, para cebimde kalmış olur maddi olarakta biraz sıkıntıdayım elimizdeki bu konuda iş görürse çok sevinirim yanıtlarınızı bekliyorum.
Anladim. O zaman mecbur alicaz gibi diger turlu 3 saat 24 dakikada anca sarj oluyor acil durumda 30w sarj cihazi can kurtaran gibi gercekten. Tesekkurler hocam bilgi icin.
Anladim. O zaman mecbur alicaz gibi diger turlu 3 saat 24 dakikada anca sarj oluyor acil durumda 30w sarj cihazi can kurtaran gibi gercekten. Tesekkurler hocam bilgi icin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alirim hocam ihtiyacim var kargoyla gonderebilirseniz ama ne kadar tutar kargo ki ?