Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu rom kurdum fakat çağrı kaydı gerçekleşmiyor. Ayrıca 2 tane telefon uygulaması oldu. Biri mavi renk biri yeşil renk. İkisini de deniyorum ama ses kaydı yapmıyor. Ayarlar açık olmasına rağmen. Varmı ses kaydını alabilen arkadaşım
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bir sorum olucak.
Mi note 10 lite telefona İmei atılmış global rom yüklü twrp ve root yok.
Şimdi bunu fabrika ayarlarından sıfırlasak
1) İmei gidermi
2) cihaz normal açılırmı
Lütfen daha önce deneyenler bilgi sahibi olanlar cevaplarsa çok sevinirim
EU ROM yüklemiştim. Herhangi bir sorun yoktu. Şarj, ekran süresi, görüşme ses kaydı vs her şey yolundaydı. Malum işlemi yaptırdıktan sonra ekrandaki uyarı bildirimi 3-4 dk geçmeden kaybolmamaya başladı. Önbellek temizle dedim, temizlenecek bir şey yok diye kaldı ekran. Video açıyorum, ortada öyle kalıyor bildirimler. "Gerek yok, sen zaten bir geliştiricisin." şarkı sözü gibi kaldı altta
Format data ve Advanced Wipe den Dalvik Cache, Cache, Data ve System temizledim tekrar EU ROM yükledim ama nafile... Ekran görüntüleri hemen format sonrası alındı.
Şimdi EEA 11.0.11 indiriyorum onu deneyeceğim. Bu bildirimin kaybolmama nedeni malum işlem olabilir mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
EU ROM yüklemiştim. Herhangi bir sorun yoktu. Şarj, ekran süresi, görüşme ses kaydı vs her şey yolundaydı. Malum işlemi yaptırdıktan sonra ekrandaki uyarı bildirimi 3-4 dk geçmeden kaybolmamaya başladı. Önbellek temizle dedim, temizlenecek bir şey yok diye kaldı ekran. Video açıyorum, ortada öyle kalıyor bildirimler. "Gerek yok, sen zaten bir geliştiricisin." şarkı sözü gibi kaldı altta
Format data ve Advanced Wipe den Dalvik Cache, Cache, Data ve System temizledim tekrar EU ROM yükledim ama nafile... Ekran görüntüleri hemen format sonrası alındı.
Şimdi EEA 11.0.11 indiriyorum onu deneyeceğim. Bu bildirimin kaybolmama nedeni malum işlem olabilir mi?
Arkadaşlar bir sorum olucak.
Mi note 10 lite telefona İmei atılmış global rom yüklü twrp ve root yok.
Şimdi bunu fabrika ayarlarından sıfırlasak
1) İmei gidermi
2) cihaz normal açılırmı
Lütfen daha önce deneyenler bilgi sahibi olanlar cevaplarsa çok sevinirim
*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...
forum.miuiturkiye.net
Aradığınız çok şey forumda var başlıklarda aratma yaparak bulabilirsiniz.