Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

lastrain27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taner
Cihazım
mi5s
Konular
0
Arkadaşlar bir sorum olacak; mi note 10 için ekran overclock yapılabiliyor hz değeri yükseltilebiliyor, ancak mi note 10 lite için bu ayar hiç bir yerde yok. Baktığımızda ekranla ilgili ve işlemciyle ilgili tüm değerler aynı; acaba bu dtbo dosyasını mi note 10 lite için de kullanabilirmiyiz? Bunun bir yolu varmıdır? Her aldığım xiaomi model cihazı illa ki ekran hızı aşırtarak kullandım bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar bu pil tüketim ayrıntıları güncellenmiş eskiden boyle degıldı fakat bunu tam anlayamadım ben. Tam %100 kısmından itibaren alıyor mu almıyor mu anlamadım. %7 ye kadar kullandım fakat ekran süresi 5 küsür saat. Boyle bısı olması ımkansız. Birde telefonu sarjdan cektıgım andan sımdıye kafarki süre yanlıslık var. Değerler çok sacma geldi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-21-01-09-28-703_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-21-01-09-28-703_com.miui.securitycenter.jpg
    258,5 KB · Görüntüleme: 30

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Arkadaşlar bu pil tüketim ayrıntıları güncellenmiş eskiden boyle degıldı fakat bunu tam anlayamadım ben. Tam %100 kısmından itibaren alıyor mu almıyor mu anlamadım. %7 ye kadar kullandım fakat ekran süresi 5 küsür saat. Boyle bısı olması ımkansız. Birde telefonu sarjdan cektıgım andan sımdıye kafarki süre yanlıslık var. Değerler çok sacma geldi.
Aynı durum bendede oluyor sadece bu telefonda değil mi 9 t dede başıma geldi sifiralayip kendi kafasına göre bir rakamdan aşağısını gösteriyor bana genelde yüzde 90 dan sonra aşağısını gösterme şeklinde çıkmıştı. Çokta kafaya takılacak bir şey değil

Harici pil uygulamalarını kullanabilirsiniz

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Uygulama ilk güncellendiğinde şarj yüzde kaçsa ordan başlıyor sonrasında tam dolum yaptıkça %100 den düşmeye başlıyor sıkıntı bir durum yok

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Uygulama ilk güncellendiğinde şarj yüzde kaçsa ordan başlıyor sonrasında tam dolum yaptıkça %100 den düşmeye başlıyor sıkıntı bir durum yok
Tam dolum yapılıp kullandigimdada çoğu zaman yüzde 90 dan altını gosteriyor uygulama güncellemesi yapılmamasına ragmen örnek resim şu mesela
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6

Hocam bende ilk tam dolumdan sonra hep böyle oldu diyebilirim yüzden başlıyor fakat anormal bir şekilde güncellendikten sonra pil tüketimi çok yükseldi

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12

Hocam bende ilk tam dolumdan sonra hep böyle oldu diyebilirim yüzden başlıyor fakat anormal bir şekilde güncellendikten sonra pil tüketimi çok yükseldi
Ben Alalı 5 gün oldu bl kili açık değil fazla müdahale edemiyorum açınca gereksiz Google uygulamalarını kapatsam baya fark eder. Geliştiriciler bu telefonda el atarlarsa sistem daha stabil olur diye düşünüyorum.

tosunothecat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
0
Merhaba arkadaşlar tekrardan cihaz değişim kararı çıktı. Yani telefonu sadece 8 saat kullanabildim. :) Yerine poco f2 pro aldım.

dilanyldzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilan
Cihazım
mi not 10 lite
Konular
2
Selamlar mi note 10 lite(evofone garantili) cihazımda kulaklık girişinin çalışmadığını farkettim önceden çalışıyodu herhangi bir sıvı teması vs. olmadı nasıl bir yol izlemeliyim?
hiç mi ses gelmiyor

Üst Alt