Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Ben Alalı 5 gün oldu bl kili açık değil fazla müdahale edemiyorum açınca gereksiz Google uygulamalarını kapatsam baya fark eder. Geliştiriciler bu telefonda el atarlarsa sistem daha stabil olur diye düşünüyorum.
Benimde müdahale yok cihaz güzel memnunum fakat güvenlik uygulaması güncellendiğinden beri ekran süresinden memnun değilim

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Stoya Hocam profiliniz kısıtlı sanırım özel mesaj gönderemedim,adresi yazayım size. İban yazarsanız ücreti yollayım sarj cihazı duruyor ise halen almak isterim.

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
25
Note 10 la aynı ekran koruyucu oluyor mu? Bu kılıfta da aynı mı acaba?

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Arkadaşlar mi band 4 kullanıyorum ama son zamanlarda bildirim alamıyorum ne yazık ki. Mi band bölümüne konu açmak istemedim çünkü Samsung marka bir cihazda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor fakat benim Mi Note 10 lite üzerinden eşleştirip kullanınca Mesajlar,Whatsapp,gelen çağrılar gibi bildirim alamamaktayım bunun sebebi pil optimizasyonu olayımıdır yani mi fit arkada sürekli çalıştığı için kendi kendine engelliyor ve zorla duruyormu acaba pil optimizasyonunu mi fit'i engellememesini nasıl sağlayabilirim bunun için nereden ayar yapabilirim ?

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Arkadaşlar mi band 4 kullanıyorum ama son zamanlarda bildirim alamıyorum ne yazık ki. Mi band bölümüne konu açmak istemedim çünkü Samsung marka bir cihazda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor fakat benim Mi Note 10 lite üzerinden eşleştirip kullanınca Mesajlar,Whatsapp,gelen çağrılar gibi bildirim alamamaktayım bunun sebebi pil optimizasyonu olayımıdır yani mi fit arkada sürekli çalıştığı için kendi kendine engelliyor ve zorla duruyormu acaba pil optimizasyonunu mi fit'i engellememesini nasıl sağlayabilirim bunun için nereden ayar yapabilirim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-21-18-41-53-186_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-21-18-41-53-186_com.android.settings.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2020-08-21-18-42-38-378_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-21-18-42-38-378_com.android.settings.jpg
    221,4 KB · Görüntüleme: 31

necirvan1212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aali
Cihazım
minote 10 lite
Konular
0
arkadaşlar BL kilidi açma için mi unlock programını kurdum faastbbot modunda bağlayıp unlock yaptım 164 saat verdi. sonra sim kart 1 deydi ben 2.ciye aldım. şimdi ne yapayım. tekrar 1.ciye mi takayım. süre uzar mı bilgisi olan var mı.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
arkadaşlar BL kilidi açma için mi unlock programını kurdum faastbbot modunda bağlayıp unlock yaptım 164 saat verdi. sonra sim kart 1 deydi ben 2.ciye aldım. şimdi ne yapayım. tekrar 1.ciye mi takayım. süre uzar mı bilgisi olan var mı.

Bootloader unlock işlemi bekleme süresince sim kart ve slot değişikliği mi hesaptan çıkış, kullanıcı adı veya şifre değişikliği gibi şeyler yapmamanız gerekirdi süre uzayabilir.

Üst Alt