Cihaz hala alınır mı ?. Yurt dışı mı tr garantilimi önerirsiniz ?
6/128 6 ay garantisi var olan mi note 10 4000 e buldum
8/256 yurt dışı mi note 10 pro 4300 e buldum öneriniz hangisi olur
Note 8 prodan geçmeye değer mi ?
Alacak olursan nelere dikkat etmeliyim ?
Ülkeye girdiği gibi yurt dışı cihaz aldım. Hoparlörünü temizlemek için hava tuttum ve haliyle hoparlör patladı. Xiaomi dedim parçası bulunur dedim umursamadım 1.5 sene boyunca karaborsada hoparlör aradım. 600 liralara varan teklifler sundum toptancılara adamlar göndermedi hoparlörü, ki çindeki, almanyadaki, ingilteredeki, slovakyadaki arkadaşlarıma sordum ürün hiçbiryerde yoktu. 1.5 sene bluetooth kulaklıkla yaşadım resmen. 2 hafta önce aliexpressde tekrar ilan çıktı, tüm cihazların hoparlörleri 20-30 TL, Mi Note 10 hoarlörü 320 TL
Hepsini geçtim yurtdışı kayıtlı cihaz aldığın zaman xiaomi Türkiye servisleri kattiyen cihaza elini sürmüyor. İlla Türkiye kayıtlı olacakmış. (Ne alakaysa)
Performans konusuna gelecek olursak gayet memnunum, ısındığı zamanlarda bile oyunda donma kasma yapmadan stabil şekilde oynayabiliyorsun. Mobil Legend ve Call of Duty gibi oyunlarda saatlerce test ederek oynamama dayanarak söylüyorum bu bilgiyi.
Kamerasını zaten anlatmama gerek yok harika ötesi bir kameraya sahip.
Kısacası alacaksan ürünü Türkiye garantili al hocam. Başka türlü xiaomi cihazları yurtdışı kayıtlı alınmaz.