- Adım
- Hüseyin ozgu
- Cihazım
- Mi note 10 pro
- Konular
- 0
Pazartesi güncelledim. kasmalar mevcut kararlı beta diye düşünmüştüm ama bugün herkese gelince şaşırdım. ben beta test listesine kayıt olmuştum. bi kaç değişiklik var kamera kalitesi bi tık artmış gibi ama açılışı biraz geç. biraz ağır çalışıyor yükleyince farkedersin zaten. küçük değişiklikler var köklü değişiklikler yok. Son olarak pil performansında artış yok. bi tık gerilemiş gibi geldi bana.Banada geldi ama henüz güncellemedim eve geçince wifi den guncelleyeceğim güncelleyenler yorum yapabilir mi
mi room v11,0,7 stabil. sendeki global stock romBu romun adı nedir arkadaşlar? Tabiri caizse adam gibi bir rom önerir misiniz? Telefonu ilk aldığımda miui 11 falan vardı güzeldi. Miui 12 ile kamera kötüleşti,pil performansı düştü (bence). Yani en iyi stabil kasmayan takılmayan rom nedir onu kuralım. Gerekirse miui 11 de olur.
miui 11 tadı hiç bir rom da yok.Bu romun adı nedir arkadaşlar? Tabiri caizse adam gibi bir rom önerir misiniz? Telefonu ilk aldığımda miui 11 falan vardı güzeldi. Miui 12 ile kamera kötüleşti,pil performansı düştü (bence). Yani en iyi stabil kasmayan takılmayan rom nedir onu kuralım. Gerekirse miui 11 de olur.