- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Meslek
- LOJİSTİK -SEVKİYAT
- Konular
- 72
Cihazda zaten 3,5mm kulaklık girişi var neden type c'den dinlensinki ?bazı kriterler içerisinde xiaomide telefon tercihi yapmak çok zor. o yüzden oneplus nord aldım bende 1 ay kullanıp sattım. ois olan telefonu bulup ekranı küçük bi cihaz bulmak imkansız. mi 8 serisinden başka küçük ekranlı alınabilecek tek telefon mi note 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
type c den müzik dinlenebiliyor mu
Üretimden kalktığı olayını duymuştum ama kesinmi birşey diyemem sadece bir söylenti olarak biliyorum. kaldırıldıysa da, pazarlama satış stratejisidir. bu kadar iyi kameralı, iyi malzeme kaliteli bir cihaza rağbet daha fazla olacağı için önünü kesmek istemiş olabilirler. Sırf işlemcisi daha iyi diye tr fiyatı 8,500 tl'ye mi 10 mu alırsın 5000 tl'ye sadece işlemcide geri kalan mi note 10'u mu ? ben yine mi note 10'u tercih ederdim. varsın 3/5 saniye geç işlem yapsın saliselerle yaşamıyorum Bu arada 108mp mod sorunu çözüleli 2,5 ay oldu. ilk 12.01 sürümündeydi O hata. düzeltildihocam bu sorun giderildi mi?
hoxam teşekkürler,
peki üretimden kalkmasına ne diyorsunuz, fazla erken depil mi?
Çinde hindistan da devamı yokmuş artık.
bu fiyat bandında normal iyi kameralı, pagalı işlemcili veya pahalı ekranlı, oyun için olmayan ürünü kalmayacak xiaominin.
mi10t ekranı bana gereksiz. mesela
Son düzenleme: