Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Kamerasıyla ilgili bilgi verebilecek yok mu, redmi note 9 prodan geçmeyi düşünüyorum.
Hocqm redmi yi bilmem ben ama mi note 10 kamera konusunda iyi bence gayet memnunum ben renkler dolgun, canlı ve net. Ön kamerada çok güzel kesinlikle üzmez.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Kamerasıyla ilgili bilgi verebilecek yok mu, redmi note 9 prodan geçmeyi düşünüyorum.

Kamerası sizi üzmez emin olun. Piyasadaki bir çok cihazdan çok çok iyi bir kamera. Normal otomatik mod çekimlerde zaten fazlasıyla yetiyor. Pro modu kullanmayı öğrenirseniz efsaneler yaratırsınız.

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Cihaza efsane mi 6'dan sonra geçiş yaptım, daha yüksek segment olup da aradığım özellikler elbet var; cihazda stereo desteği yok yani ahizeden müzik dinlerken ses gelmiyor mi 6 da geliyordu(şimdi root ile halledilir demeyin root ile halledilse bile ahize sadece fiziksel olarak konuşma için tasarlanmış oradan müzik sesi çıkmasını sağladığımızda ahizenin maalesef çok ömrü olmayacak :)) , sonra tek wifi anteni var yani ya hotspot açacaksın ya wifi, wifi ağını hotspot yoluyla paylaşma imkanın yok bu özellik de mi 6da vardı ben bir yerden verip bir yerden kıstıklarını düşünüyorum açıkçası

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
İyi forumlar..

Arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum, ön kamerasını hiç beğenmedim. Bu sebeple mi note 10 almayı düşünüyorum.

Kamera konusunda tüm sayfayı okudum, telefonu bayağı bir gömmüşler.

Kamerası nasıl, benim için özellikle ön kamera önemli..

Burda paylaştığım bir kaç fotoğrafa bakarak fikir sahibi olabilirsin. Kamerası bence bir çok amiral gemisini suya götürür susuz getirir. Uzun yıllar bir çok markanın amiral gemisi cihazlarını kullanmış birisi olarak söylüyorum. mükemmel bir kamerası var.

ahmedo38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
35
ekran koruyucu önerecek var mı?

MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
arkadaşlar telefonun kronik sorunu var mı ? oneplus nordu arkadaşıma verip almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde merak ettiğim typ c ile müzik dinleyebiliyor muyuz ?

Son düzenleme:

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Evet Arkadaşlar kronik sorunu var mı?
bunu tecrübe edecek kaadardır uzun zamandır piyasada zira.
çok fazla xiaomi modeli geldi geçti elimden,
mi5deki yoğun kronik sorun, mi6daki ender de olsa bazı serilerdeki sorun,

Ama Kamerası DXO marktan çok iyi puan almış ama o puanı alan bu model mi tam olarak?

Burda paylaştığım bir kaç fotoğrafa bakarak fikir sahibi olabilirsin. Kamerası bence bir çok amiral gemisini suya götürür susuz getirir. Uzun yıllar bir çok markanın amiral gemisi cihazlarını kullanmış birisi olarak söylüyorum. mükemmel bir kamerası var.
hocam merhaba,
Artı ları nı cok okudum bana eksilerinden bahseder misiniz?
tecrübenize göre.

microfour thirds Aynasız GH1 kameram da var yani anlarım fotografcılıktan.
cep telefonda ise xiaominin bir çok modeli elimden geçti şimdiye kadar.

yani anlarım kısaca yazarsanız.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Evet Arkadaşlar kronik sorunu var mı?
bunu tecrübe edecek kaadardır uzun zamandır piyasada zira.
çok fazla xiaomi modeli geldi geçti elimden,
mi5deki yoğun kronik sorun, mi6daki ender de olsa bazı serilerdeki sorun,

Ama Kamerası DXO marktan çok iyi puan almış ama o puanı alan bu model mi tam olarak?

hocam merhaba,
Artı ları nı cok okudum bana eksilerinden bahseder misiniz?
tecrübenize göre.

microfour thirds Aynasız GH1 kameram da var yani anlarım fotografcılıktan.
cep telefonda ise xiaominin bir çok modeli elimden geçti şimdiye kadar.

yani anlarım kısaca yazarsanız.
Cihazın eksilerini kendi açımdan yazıyorum. Kamerada üst seri modellerindeki, modlar yok yazılım ile gelir mi bilinmez. Sd kart desteği yok bu benim için bir eksi, arayüz biraz ağırdı miui 12 ile ama 2 gün önce gelen miui 12.03 güncellemesi ile resmen şimşek gibi oldu sanki 90hz ekran tazeleme hızı gibi his veriyor. Kılıfsız kullanımda kayıyor elinden cam malzeme olduğu için. Ekran koruyucu bulmakta bazen sıkıntı yaşayabiliyorsun. Bunların dışında herhangi bir olumsuz yönünü görmedim. Son olarak pil gayet tatmin edici günü rahatlıkla çıkartıyor, ertesi güne sarkıyor.

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
arkadaşlar mi9 dan mi note 10 a geçtim fakat eu sürümünde 108 mp kamera çalışmıyor sorunsuz sıkıntısız olarak kullanabileceğim rom onerir misiniz?

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bu sorun giderildi mi?

Cihazın eksilerini kendi açımdan yazıyorum. Kamerada üst seri modellerindeki, modlar yok yazılım ile gelir mi bilinmez. Sd kart desteği yok bu benim için bir eksi, arayüz biraz ağırdı miui 12 ile ama 2 gün önce gelen miui 12.03 güncellemesi ile resmen şimşek gibi oldu sanki 90hz ekran tazeleme hızı gibi his veriyor. Kılıfsız kullanımda kayıyor elinden cam malzeme olduğu için. Ekran koruyucu bulmakta bazen sıkıntı yaşayabiliyorsun. Bunların dışında herhangi bir olumsuz yönünü görmedim. Son olarak pil gayet tatmin edici günü rahatlıkla çıkartıyor, ertesi güne sarkıyor.
hoxam teşekkürler,
peki üretimden kalkmasına ne diyorsunuz, fazla erken depil mi?

Çinde hindistan da devamı yokmuş artık.

bu fiyat bandında normal iyi kameralı, pagalı işlemcili veya pahalı ekranlı, oyun için olmayan ürünü kalmayacak xiaominin.
mi10t ekranı bana gereksiz. mesela

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
hocam bu sorun giderildi mi?

hoxam teşekkürler,
peki üretimden kalkmasına ne diyorsunuz, fazla erken depil mi?

Çinde hindistan da devamı yokmuş artık.

bu fiyat bandında normal iyi kameralı, pagalı işlemcili veya pahalı ekranlı, oyun için olmayan ürünü kalmayacak xiaominin.
mi10t ekranı bana gereksiz. mesela
bazı kriterler içerisinde xiaomide telefon tercihi yapmak çok zor. o yüzden oneplus nord aldım bende 1 ay kullanıp sattım. ois olan telefonu bulup ekranı küçük bi cihaz bulmak imkansız. mi 8 serisinden başka küçük ekranlı alınabilecek tek telefon mi note 10

type c den müzik dinlenebiliyor mu

Son düzenleme:
Üst Alt