Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocqm redmi yi bilmem ben ama mi note 10 kamera konusunda iyi bence gayet memnunum ben renkler dolgun, canlı ve net. Ön kamerada çok güzel kesinlikle üzmez.
Kamerası sizi üzmez emin olun. Piyasadaki bir çok cihazdan çok çok iyi bir kamera. Normal otomatik mod çekimlerde zaten fazlasıyla yetiyor. Pro modu kullanmayı öğrenirseniz efsaneler yaratırsınız.
Cihaza efsane mi 6'dan sonra geçiş yaptım, daha yüksek segment olup da aradığım özellikler elbet var; cihazda stereo desteği yok yani ahizeden müzik dinlerken ses gelmiyor mi 6 da geliyordu(şimdi root ile halledilir demeyin root ile halledilse bile ahize sadece fiziksel olarak konuşma için tasarlanmış oradan müzik sesi çıkmasını sağladığımızda ahizenin maalesef çok ömrü olmayacak ) , sonra tek wifi anteni var yani ya hotspot açacaksın ya wifi, wifi ağını hotspot yoluyla paylaşma imkanın yok bu özellik de mi 6da vardı ben bir yerden verip bir yerden kıstıklarını düşünüyorum açıkçası
Mi note 10 kullananlar bilir. Kamerada ayrı bir yere sahiptir cihaz. Fotoğrafçılık için gerekli koşullar sağlandığında (uygun ışık koşulları, açı, perspektif) ortaya harika kareler çıkıyor. İşte bir kaç örnek çekim. sizlerde çektiğiniz güzel kareleri bu gönderi altına atar mısınız ? ASLAN 2X...
forum.miuiturkiye.net
Burda paylaştığım bir kaç fotoğrafa bakarak fikir sahibi olabilirsin. Kamerası bence bir çok amiral gemisini suya götürür susuz getirir. Uzun yıllar bir çok markanın amiral gemisi cihazlarını kullanmış birisi olarak söylüyorum. mükemmel bir kamerası var.
Evet Arkadaşlar kronik sorunu var mı?
bunu tecrübe edecek kaadardır uzun zamandır piyasada zira.
çok fazla xiaomi modeli geldi geçti elimden,
mi5deki yoğun kronik sorun, mi6daki ender de olsa bazı serilerdeki sorun,
Ama Kamerası DXO marktan çok iyi puan almış ama o puanı alan bu model mi tam olarak?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi note 10 kullananlar bilir. Kamerada ayrı bir yere sahiptir cihaz. Fotoğrafçılık için gerekli koşullar sağlandığında (uygun ışık koşulları, açı, perspektif) ortaya harika kareler çıkıyor. İşte bir kaç örnek çekim. sizlerde çektiğiniz güzel kareleri bu gönderi altına atar mısınız ? ASLAN 2X...
forum.miuiturkiye.net
Burda paylaştığım bir kaç fotoğrafa bakarak fikir sahibi olabilirsin. Kamerası bence bir çok amiral gemisini suya götürür susuz getirir. Uzun yıllar bir çok markanın amiral gemisi cihazlarını kullanmış birisi olarak söylüyorum. mükemmel bir kamerası var.
Evet Arkadaşlar kronik sorunu var mı?
bunu tecrübe edecek kaadardır uzun zamandır piyasada zira.
çok fazla xiaomi modeli geldi geçti elimden,
mi5deki yoğun kronik sorun, mi6daki ender de olsa bazı serilerdeki sorun,
Ama Kamerası DXO marktan çok iyi puan almış ama o puanı alan bu model mi tam olarak?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam merhaba,
Artı ları nı cok okudum bana eksilerinden bahseder misiniz?
tecrübenize göre.
microfour thirds Aynasız GH1 kameram da var yani anlarım fotografcılıktan.
cep telefonda ise xiaominin bir çok modeli elimden geçti şimdiye kadar.
Cihazın eksilerini kendi açımdan yazıyorum. Kamerada üst seri modellerindeki, modlar yok yazılım ile gelir mi bilinmez. Sd kart desteği yok bu benim için bir eksi, arayüz biraz ağırdı miui 12 ile ama 2 gün önce gelen miui 12.03 güncellemesi ile resmen şimşek gibi oldu sanki 90hz ekran tazeleme hızı gibi his veriyor. Kılıfsız kullanımda kayıyor elinden cam malzeme olduğu için. Ekran koruyucu bulmakta bazen sıkıntı yaşayabiliyorsun. Bunların dışında herhangi bir olumsuz yönünü görmedim. Son olarak pil gayet tatmin edici günü rahatlıkla çıkartıyor, ertesi güne sarkıyor.
Cihazın eksilerini kendi açımdan yazıyorum. Kamerada üst seri modellerindeki, modlar yok yazılım ile gelir mi bilinmez. Sd kart desteği yok bu benim için bir eksi, arayüz biraz ağırdı miui 12 ile ama 2 gün önce gelen miui 12.03 güncellemesi ile resmen şimşek gibi oldu sanki 90hz ekran tazeleme hızı gibi his veriyor. Kılıfsız kullanımda kayıyor elinden cam malzeme olduğu için. Ekran koruyucu bulmakta bazen sıkıntı yaşayabiliyorsun. Bunların dışında herhangi bir olumsuz yönünü görmedim. Son olarak pil gayet tatmin edici günü rahatlıkla çıkartıyor, ertesi güne sarkıyor.
hoxam teşekkürler,
peki üretimden kalkmasına ne diyorsunuz, fazla erken depil mi?
Çinde hindistan da devamı yokmuş artık.
bu fiyat bandında normal iyi kameralı, pagalı işlemcili veya pahalı ekranlı, oyun için olmayan ürünü kalmayacak xiaominin.
mi10t ekranı bana gereksiz. mesela
hoxam teşekkürler,
peki üretimden kalkmasına ne diyorsunuz, fazla erken depil mi?
Çinde hindistan da devamı yokmuş artık.
bu fiyat bandında normal iyi kameralı, pagalı işlemcili veya pahalı ekranlı, oyun için olmayan ürünü kalmayacak xiaominin.
mi10t ekranı bana gereksiz. mesela
bazı kriterler içerisinde xiaomide telefon tercihi yapmak çok zor. o yüzden oneplus nord aldım bende 1 ay kullanıp sattım. ois olan telefonu bulup ekranı küçük bi cihaz bulmak imkansız. mi 8 serisinden başka küçük ekranlı alınabilecek tek telefon mi note 10