ben hindistan roma geçtim 10 gün falan olmuştur ama sanki batarya hızlı tükeniyormuş gibi geldi.global den farkı ise bence hindistan daha iyi performans sunuyor.Kamerası için yorum yapmayacağım.Çok kullanmıyorum ama yine de Miui 11 de kamerası bence daha iyiydi.İki romda da kamera çok hoşuma gitmedi.Merhaba Arkadaşlar. Forumda birçok rom var. Yorumlara baktığımda herkes farklı farklı romları övüyor. Custom romlar arasında hangi rom hatasız ve stabil? Rom'un versiyonu MIUI 12 olacak. Bana yardımcı olabilir misiniz?
kamera gayet tatmin edici hocam mayıstan beri kullanıyorum küçük oyunları oynarım sosyal medya vs performans anlamında güzel yani orta segmente göre ağır oyunları denemedim ama neticede orta segment işlemci pil günü çıkarıyorHocalarım kamera ve günlük kullanımı nasıl cihazın
Mi9t pro ile arasında kaldım kafam gitgel içinde çıkmaza girdim
Sd855 i aratırmı sizce işlemcisi
Videosu filan dxomarkda iyi almış ama kullanıcı yorumu çok önemli
Düşünmen bile hata hocam direk al 7 aydır kullanıyorum maşallah bir şekilde sıkıntısı görmedim cihazın her açıdan memnun edici tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar,
Mi 8 SE kullanıcısıyım, telefonumdan çok ama çok memnunum yani açıkçası daha bir 2 sene değiştirmeyi planlamıyordum. Nişanlım, yaklaşık 6 ay sonra kısmetse eşim olacak kişi 5-6 aydır telefonunu çamaşır makinesinde yıkadığı için idareten bir telefon kullanıyor (Note4) kendisine bir hediye telefon almak istedim sonra Redmi serilerine 1.500 TL civarları vereceğime, üstüne biraz daha koyup kendime bir cihaz alıp kendi telefonumda kendisine vermek istiyorum, ikimiz içinde güzel olabilir diye düşünüyorum.
Sizce bu plan beni pişman eder mi, bu cihaza 3.500 TL vermek akıllı bir seçenek mi yoksa aşağılarda önereceğiniz başka bir şeyler var mı...
Şöyle bir fikrinizi sorayım dedim... (Fiyattanda gördüğünüz gibi Mi 8 SE'de olduğu gibi Note10'da IMEI reapir bir cihaz olacak)
Şimdiden teşekkürler,