Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

chadow35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Gümrük
Konular
3
Bizim telefonlar için pil süresi ve stabilitesi en iyi rom ne şu anda ? masik p kullanıyorum şu an sanki biraz ağırlaştı gibi geliyor telefon.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bizim telefonlar için pil süresi ve stabilitesi en iyi rom ne şu anda ? masik p kullanıyorum şu an sanki biraz ağırlaştı gibi geliyor telefon.
En iyi pil süresini Eu 11.07 den almıştım. Uzun pil ve stabilite istiyorsanız deneyin kesinlikle.

Ahmettrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ CC9 PRO
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ben cc9 pro kullanıyorum 6 aydır ama bir türlü batarya ömrünü 6 saati geciremedim.3 adet rom denedim aynı.Bataryayi degistiricem ama nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Arkadaşlar merhaba ben cc9 pro kullanıyorum 6 aydır ama bir türlü batarya ömrünü 6 saati geciremedim.3 adet rom denedim aynı.Bataryayi degistiricem ama nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

6 ay önce aldığınız telefonun bataryasını mı değiştirmek istiyorsunuz? Doğru mu anladım. Bunun çözümü bu kadar zor değil üstat ne yaptın sen :) Bak yukarıda Eu 11.07 sürümünü yazdım onda 14-16 saat ekran süresi alıyordum ben. Eğer gereklilikleri karşılıyorsa cihazın (boot kilidi açıksa vs) hemen geçip deneyin.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
6 ay önce aldığınız telefonun bataryasını mı değiştirmek istiyorsunuz? Doğru mu anladım. Bunun çözümü bu kadar zor değil üstat ne yaptın sen :) Bak yukarıda Eu 11.07 sürümünü yazdım onda 14-16 saat ekran süresi alıyordum ben. Eğer gereklilikleri karşılıyorsa cihazın (boot kilidi açıksa vs) hemen geçip deneyin.
Mı 9 se de eu nun farkını gorememıstım bunda deneyım yarin :) kamera odaklama sorunu var mıydı eu da?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Mı 9 se de eu nun farkını gorememıstım bunda deneyım yarin :) kamera odaklama sorunu var mıydı eu da?
Ben kullandığım eu sürümlerinin hemen hiç birinde bir sorun yaşamadım ve yaşayan da çok kişi duymadım açıkçası, kamerasında vs.

Ahmettrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ CC9 PRO
Konular
0
Valla dostum canımdan bezdirdi resmen yüklüyorum önce global vardı sonra Endonezya rom indirip kurdum ilk sarjda çok iyi sonrasinda berbat ötesi sizin dediğinizi yapicam hocam cidden çok canımı sıkıyor bu durum onceki telefonum 4.000 mah batarya vardı bundan daha çok gidiyordu.Tekrar dönüş yapicam size

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

bahsettiğiniz sürüm galiba bu. bu arada genel birşey soracağım uzun zamandır stabil rom kullanmıyorum. stabil romlar ile betalar arasında extra özellik olarak fark var mıydı? betalarda extra özelliklerin daha çok olduğu stabillerin global romlara yakın derecede sade olduğu kalmış aklımda.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563

bahsettiğiniz sürüm galiba bu. bu arada genel birşey soracağım uzun zamandır stabil rom kullanmıyorum. stabil romlar ile betalar arasında extra özellik olarak fark var mıydı? betalarda extra özelliklerin daha çok olduğu stabillerin global romlara yakın derecede sade olduğu kalmış aklımda.
Beta ile stabil olanlar arasında ciddi farklar yoktur. Stabil olanı tercih edin derim. Bahsettiğim sürüm bu evet.

Üst Alt