peki bu durumlar miui 12 yeni oldugundan olabilirmi ve güncellemeler ile düzelme ihtimali vardır sanırım
Merhaba uzun pozlama yok maalesef. Masik P roma geri döneceğim gece. Güncelleme olmuş ama kamerayı berbat etmişler. Portre modu düzgün çalışmıyor, arka plan blur işlemi berbat. Normal resim çekerken odaklanma sorunu var. Masik rom da 10x yakınlaştırma yaptığımda okuyabildiğim uzak mesafedeki yazılar bunda okunamayacak kadar kötü çıkıyor. Ay çekimi yaptığımda sanki ay değil de sokak lambası çekmiş gibiyim. Resim düzenleme içinde güzelleştirme seçeneği yok. Çok eksiği var çok. Şarj konusunda başarılı. Ancak şu kamera olayı beni çok üzdü. Güncelleme geldiğinde belki toparlanır, ama gelene kadar Masik roma devam.
Bu arada Masik premium rom da bildirim sıkıntısı çekmedim ben. Romu temiz şekilde yeniden kurun .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bahsettiğiniz romun indirme linki bu mudur hocam? Forumdaki tüm linkler gitmiş masik p rom adına. Bunda da ne sürüm bilgisi ne başka bir şey var.
teşekkür ederim hocam, bu romun miui ve android sürümü nedir?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 12.1 android 10 galiba.teşekkür ederim hocam, bu romun miui ve android sürümü nedir?
Evet hocam dediğiniz gibiymiş. Ben isim P olunca android 9 miui 11 anladım da şuan kuruyorum umarım iyi çıkar.MIUI 12.1 android 10 galiba.
Evet hocam dediğiniz gibiymiş. Ben isim P olunca android 9 miui 11 anladım da şuan kuruyorum umarım iyi çıkar.