- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 3
V 11.1.1.0 QFDIDXM yüklüŞuan cihazınızda hangi rom yüklü
V 11.1.1.0 QFDIDXM yüklüŞuan cihazınızda hangi rom yüklü
Telefonda repair işlemi var daha önce bı güncelleme sonrası ucmustu ota dan güncellemeyle korkuyorum açıkçası yine repair uçar diyeOta üzerinden 2.7 gb boyutunda güncelleme gelmesi gerekiyor oradanda güncellerseniz olur
Güncelleme ile repair uçmaz fabrika ayarlarına dönerseniz uçar ama twrp ile yapılan işlemlerde imei gitmezTelefonda repair işlemi var daha önce bı güncelleme sonrası ucmustu ota dan güncellemeyle korkuyorum açıkçası yine repair uçar diye
hocam 2 gün oldu çıldırttı resmen programlara girince bildirimi görünüyor otomatik başlangıç açık olduğu hale tamam stabil kamera vs performansı iyi ama temiz kurulum yaptığım halde sıkıntılı eea stabil romun canını yerim ya en sorunsuzu benim cihaz için o vallakullanan arkadaşlar yorum yapsa ?
Eaa Stabilde de en büyük problem mesaj ve arama uygulamasi. Google olduğu için numarayi mesaj olarak atamiyorsun oda çok stabil değil mi 9 dan geçtim mi 9 candi valla telefon resmen uçuyordu mercedesten doğana düstüm resmenhocam 2 gün oldu çıldırttı resmen programlara girince bildirimi görünüyor otomatik başlangıç açık olduğu hale tamam stabil kamera vs performansı iyi ama temiz kurulum yaptığım halde sıkıntılı eea stabil romun canını yerim ya en sorunsuzu benim cihaz için o valla
üzdü yahocam 2 gün oldu çıldırttı resmen programlara girince bildirimi görünüyor otomatik başlangıç açık olduğu hale tamam stabil kamera vs performansı iyi ama temiz kurulum yaptığım halde sıkıntılı eea stabil romun canını yerim ya en sorunsuzu benim cihaz için o valla
Eea
Eaa Stabilde de en büyük problem mesaj ve arama uygulamasi. Google olduğu için numarayi mesaj olarak atamiyorsun oda çok stabil değil mi 9 dan geçtim mi 9 candi valla telefon resmen uçuyordu mercedesten doğana düstüm resmen ☺