MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM İndirme Bağlantıları

ozcan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
mi 8
Konular
6
Merhaba Recovery modunda romu kursam format yani wipe data atmadan sıkıntı çıkarmı bide IMEI kaydı gidermi ?

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Merhaba Recovery modunda romu kursam format yani wipe data atmadan sıkıntı çıkarmı bide IMEI kaydı gidermi ?
wipe data yapmana gerek yok zaten de ama imei gider mi onu bilmiyorum ben daha imei attırmadığım için direk bunu yükledim çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

backup seçeneğinden yedek alırsan imei gitse bile geri o yedeği kurunca gelmesi lazım, denemen gerek

ozcan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
mi 8
Konular
6
wipe data yapmana gerek yok zaten de ama imei gider mi onu bilmiyorum ben daha imei attırmadığım için direk bunu yükledim çok memnunum

backup seçeneğinden yedek alırsan imei gitse bile geri o yedeği kurunca gelmesi lazım, denemen gerek
Root silinir

Sen romu hangi yöntemle attın ben twrp yoluyla Atacam sadece format atıp sonra romu yüklesem yeterlimi yoksa twrp sistem komplemi silsem bende miui 12 global yükle şuan

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Root silinir

Sen romu hangi yöntemle attın ben twrp yoluyla Atacam sadece format atıp sonra romu silsem yeterlimi yoksa twrp sistem komplemi silsem bende miui 12 global yükle şuan
direk olarak twrpden flashladım yeniden başlattım oldu

ozcan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
mi 8
Konular
6
cihazında twrp var mı? Varsa recoveryden yükleme linkini indirip cihaza rom dosyasını atıp, twrp recovery yi başlatıp install bölümünden romu kurup yeniden başlatacaksınız.
Var twrp format gerekmiyor mu direk romu kurayım

bey4zz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Webmaster
Konular
1
az önce bu gece yanıma yazılımla alakalı sacma sapan sorunlar üzerine teslim aldıgım cihaza kurdum
ilk izlenim performans farkedilir düzeyde cihaz kurulumu calısması seri
arama mesajlar uygulaması google nin degil kendi servisleri ile geliyor
yazılım gene global sadece ülke farkından dolayı kendi servislerini kullanmakta
tesekkürler.

Üst Alt