wipe data yapmana gerek yok zaten de ama imei gider mi onu bilmiyorum ben daha imei attırmadığım için direk bunu yükledim çok memnunumMerhaba Recovery modunda romu kursam format yani wipe data atmadan sıkıntı çıkarmı bide IMEI kaydı gidermi ?
backup seçeneğinden yedek alırsan imei gitse bile geri o yedeği kurunca gelmesi lazım, denemen gerekMerhaba Recovery modunda romu kursam format yani wipe data atmadan sıkıntı çıkarmı bide IMEI kaydı gidermi ?
Root silinirwipe data yapmana gerek yok zaten de ama imei gider mi onu bilmiyorum ben daha imei attırmadığım için direk bunu yükledim çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
backup seçeneğinden yedek alırsan imei gitse bile geri o yedeği kurunca gelmesi lazım, denemen gerek
Sen romu hangi yöntemle attın ben twrp yoluyla Atacam sadece format atıp sonra romu yüklesem yeterlimi yoksa twrp sistem komplemi silsem bende miui 12 global yükle şuanwipe data yapmana gerek yok zaten de ama imei gider mi onu bilmiyorum ben daha imei attırmadığım için direk bunu yükledim çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
backup seçeneğinden yedek alırsan imei gitse bile geri o yedeği kurunca gelmesi lazım, denemen gerek
direk olarak twrpden flashladım yeniden başlattım olduRoot silinir
Sen romu hangi yöntemle attın ben twrp yoluyla Atacam sadece format atıp sonra romu silsem yeterlimi yoksa twrp sistem komplemi silsem bende miui 12 global yükle şuan
Bu yöntemi bilmiyorum bendirek olarak twrpden flashladım yeniden başlattım oldu
cihazında twrp var mı? Varsa recoveryden yükleme linkini indirip cihaza rom dosyasını atıp, twrp recovery yi başlatıp install bölümünden romu kurup yeniden başlatacaksınız.Bu yöntemi bilmiyorum ben
Var twrp format gerekmiyor mu direk romu kurayımcihazında twrp var mı? Varsa recoveryden yükleme linkini indirip cihaza rom dosyasını atıp, twrp recovery yi başlatıp install bölümünden romu kurup yeniden başlatacaksınız.
gerekmiyorVar twrp format gerekmiyor mu direk romu kurayım
Miui 12 yüklü zaten Endonezya romuda Miui 12 veriler gitmez Tmm çok teşekkür ederimgerekmiyor