Çözüldü Mi Mix 3 Google Play ve Güncelleme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Arkadaşlar size bir soru daha sormak istiyorum bugün fark ettim whatsappta bazen fotoğraf çekerken mavi oluyor çekmeden görüntü güzel çektikten sonra mavi oluyor
Etti mi iki... drunk~~

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Arkadaşlar size bir soru daha sormak istiyorum bugün fark ettim whatsappta bazen fotoğraf çekerken mavi oluyor çekmeden görüntü güzel çektikten sonra mavi oluyor

Hocam o genel bir sorun WhatsApp ta var herkesin aynı en iyisi resmi normal kameranız ile çekin öyle gönderin tekrar hayırlı olsun
MIUI candır Mİ canan
Selametle hocam

reis95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
1
Selam yine ben yine sorun :) Bu telefonda yazı yazarken devamlı tuş harf atlıyorum basmıyor bazen bide kamerayı açıyorum görüntü hep donuk donuk kasıyor sanırım geleli bikaç gün olmadan servise gidicek

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Selam yine ben yine sorun :) Bu telefonda yazı yazarken devamlı tuş harf atlıyorum basmıyor bazen bide kamerayı açıyorum görüntü hep donuk donuk kasıyor sanırım geleli bikaç gün olmadan servise gidicek
SwiftKey klavye kullanmayı denedin mi?
Kamerayı açınca donuk kalmıyor? Ayarlar - uygulamalar-kamera - verileri temizle yapıp tekrar dener misin? Gerekirse telefonu yeniden başlat. Gerekirse fabrika ayarlarına geri dön tekrar dene.. Bu gibi olaylardan dolayı servise gönderilmez yazık edersin cihazına.

Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
1
Zaten shift klavye kullanıyorum fakat bazen donuyor basmıyor. Kamera için dediğinizi deniyeceğim teşekkürler.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
teşekkür ederim bütün programları indirdim bir daha sıkıntı yaşarsam fabrika ayarlarını sıfırlayayım çok program indirdim çünkü.

Bide telefonun üst kısmında wifi veya 4g yazan yerde bazen ... böyle 3 nokta çıkıyor bu nedir sinirimi bozuyor görmek ve telefon volte desteklemiyor mu vodafonede
Pm attim

ONEPLUS A6000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
1
Bütün problemlerim geçti fakat bikaç ufak şey canımı sıkıyor. Mesela banka işlemi için uygulamaya giriyorum şifre yolluyor mesaj üste geliyor fakat hepsi gözükmüyor mesajı huawei kullanırken mesajı aşağı kaydırınca hepsi okunuyordu bunda olmuyor uygulamadan çıkıp mesaja girip şifreyi aklımda tutmaya çalışıp tekrar uygulamaya giriyorum.

Yanında kulaklık çıkmayınca bluetooth kulaklık aldım sesi çok beğendim fakat bikaç gündür ses acayip azaldı nerdeyse duymuyorum. Kulaklık bozuldu herhalde dedim. Arkadaş benim telefonda dene dedi denedik onda seste sorun yoktu çok yüksek geliyordu.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
3 hafta önce açılmış konu ve problemler devam ediyor.böyle giderse de etmeye devam edecek.birkaç kişi söylemiş bende söylüyorum:bu cihazın donanımsal hiçbir problemi yok,servislik bi problemi de yok,yapılması gereken tek şey cihazı fabrika ayarlarına döndürmek ve acıdan kurtulmak

reis95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
1
Zaten hard reset attım şuanlık problemim yok yazdım görmediniz galiba. Sadece mesaj gelince tüm içerik bildirim çubuğunu indirince gözükmüyor.
Bide dediğim gibi kulaklık bir hafta yüksek sesle çalıştı daha sonra azaldı ben kulaklıkta sandım fakat başka telefonda deneyince sorunun telefonda olduğunu anladım.
Ben her sorunda hard reset mi atacağım.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Zaten hard reset attım şuanlık problemim yok yazdım görmediniz galiba. Sadece mesaj gelince tüm içerik bildirim çubuğunu indirince gözükmüyor.
Bide dediğim gibi kulaklık bir hafta yüksek sesle çalıştı daha sonra azaldı ben kulaklıkta sandım fakat başka telefonda deneyince sorunun telefonda olduğunu anladım.
Ben her sorunda hard reset mi atacağım.
Hocam "hard reset attım" diye bir yazı görmedim ben.gören varsa ekran resmi atsın özür dileyeyim ... sadece "şuanlık problemim yok" yazısı var ki bu da cihaza hard reset atıldığını göstermez...
Ve elbette her problemde hard reset atılmaz.bildrim olayı ayarlarla yada yeni güncelleme ile çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt