Çözüldü Mi mix 2 durduruldu hatasi ve yeniden baslatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Cevabınız için teşekkür ederim, entegreye müdahale kısmını biraz daha açıklayıcı şekilde yazabilir misiniz?

Tabii ki. cihazın elektronik devreleriyle alakalı yapılan işlemdir. ayrıntılı bilgi için bu konuda makaleler mevcuttur.

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Tabii ki. cihazın elektronik devreleriyle alakalı yapılan işlemdir. ayrıntılı bilgi için bu konuda makaleler mevcuttur.
yanlış anlaşıldım sanırım, hangi parçaya ne gibi müdahale yapıldı şeklinde sorsam daha doğru olur.

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Delta Servis 1 cevap bekliyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Formunuza baktığımda son durum kısmında teslim edildi yazıyor, bu ne anlama geliyor ürün henüz bana kargolanmadı ve elime geçmedi. Eğer kargolandı ise kargo takip numarası özel mesaj ile verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Delta Servis 1 cevap bekliyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Formunuza baktığımda son durum kısmında teslim edildi yazıyor, bu ne anlama geliyor ürün henüz bana kargolanmadı ve elime geçmedi. Eğer kargolandı ise kargo takip numarası özel mesaj ile verirseniz sevinirim
merhabalar tarafınıza telefonla ulaşarak bilgi vermek daha doğru olacak :)

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
merhabalar tarafınıza telefonla ulaşarak bilgi vermek daha doğru olacak :)
Tarafınızdan bir bayan aradı gerekli bilgiyi verdi. Teşekkür ederim ilginize. Telefonumda bugün elime ulaştı, gayet temiz bir şekilde nasıl yolladıysam o şekilde geri teslim aldım ancak cihazda durdurulma hatası ve kendini hızlı bir şekilde yeniden başlatma sorunu devam ediyor, özellikle yeniden başlatma konusunda hiçbir değişiklik görünmüyor. Yaklaşık yarım saat önce cihazı tekrar tarafınıza gönderdim. Tekrar bakarsanız sevinirim. Eğer bunda da aynı şekilde geri elime ulaşacaksa lütfen ücret iadesi veya yenisi ile değişim talebim olduğunu ilgili departmanlara iletirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Tarafınızdan bir bayan aradı gerekli bilgiyi verdi. Teşekkür ederim ilginize. Telefonumda bugün elime ulaştı, gayet temiz bir şekilde nasıl yolladıysam o şekilde geri teslim aldım ancak cihazda durdurulma hatası ve kendini hızlı bir şekilde yeniden başlatma sorunu devam ediyor, özellikle yeniden başlatma konusunda hiçbir değişiklik görünmüyor. Yaklaşık yarım saat önce cihazı tekrar tarafınıza gönderdim. Tekrar bakarsanız sevinirim. Eğer bunda da aynı şekilde geri elime ulaşacaksa lütfen ücret iadesi veya yenisi ile değişim talebim olduğunu ilgili departmanlara iletirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
rica ederim :)

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Telefonum bugün size teslim edildi. Sizden ricam 3. Sefer tekrarlamadan ve olabildiğince hızlı şekilde tamiratını yapmak, yapılamıyorsa eğer lütfen zaman kaybetmeden değişim veya ücret iadesi gerçekleştirmeniz. Şuan şantiyedeyim ve elimde 2 tane saçma sapan telefon ile dolaşıyorum. Lütfen beni mağdur etmeyin ve bu seferki süreci hızlandırın. Teşekkürler.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Telefonum bugün size teslim edildi. Sizden ricam 3. Sefer tekrarlamadan ve olabildiğince hızlı şekilde tamiratını yapmak, yapılamıyorsa eğer lütfen zaman kaybetmeden değişim veya ücret iadesi gerçekleştirmeniz. Şuan şantiyedeyim ve elimde 2 tane saçma sapan telefon ile dolaşıyorum. Lütfen beni mağdur etmeyin ve bu seferki süreci hızlandırın. Teşekkürler.
Formunuzda 27.09.2018 tarihinde kargonuz teslim edildi görünüyor.

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Formunuzda 27.09.2018 tarihinde kargonuz teslim edildi görünüyor.
Pardon telefonun tamiratı yapılmadan geri geldiğini yazmamışım. Sizden arayan bayana iletmiştim geri gönderdiğimi. Cihazı teslim aldım ve play store kurdum ardından üzerinde yüklü olan bütün programları çalıştırdım ve yine daha önce karşılaştığım hızlı bir şekilde yeniden başlatma sorununu tekrarladı ve progrmlarda durduruldu hatası vermeye başladı. Hemen kargo ile size geri gönderdim. Kargo takip numarasındn baktığımda cihaz şuan elinize geçmiş görünüyor. Buna istinaden yukarıdaki mesajımı dikkate alınız lütfen Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Cihazınız elimize ulaştı fakat henüz kaydı açılmadığından yeni form numaranız aktif değil. En kısa sürede formunuza talepleriniz eklenecektir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt