- Adım
- Ahmet Elibol
- Cihazım
- Mi Max
- Konular
- 0
Yazılımsal arkadaşlar...
Üstad çözümü hakkında fikrin varmı?Yazılımsal arkadaşlar...
Daha sağlam yazılımlar bekliyoruz...Üstad çözümü hakkında fikrin varmı?
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok sukur aynı sorunu yasayan birini gördüm..bende forumda aynen yardım almak için bunu yazmıstım;Yazılımını da son sürüm olan 8.2.1 e güncellememe rağmen uygulamalardaki dokunmatik problemi devam ediyor maalesef. Genel kullanımda hiçbir problem yaşamıyorum ama. Çok saçma bir durum.
merhaba kardes sorunu cozdunmu? 3 aydır mi max var bende ve hepsıburada com dan aldım ıkı hafta once dokunmatik sorunu oldu kendı kendıne uygulamalara giriyor whatsaptan yaxarken kendı kendıne farklı kelimeler atıyor bazen parmak okoyucu calışmıyor bunlara sebep servise verdım 6.0 versiyonu yenıden yukleyıp geri verdiler ama sorun bi kac gun sonra devam etmeye basladı dokunmatık resmen sapıtıyor cok canımı sıktı bu durum..bugun 8.2.3.0 otomatık geldi yukledim ama aynı sorun devam ediyor yenıden gerzek servisemı versek acaba?Yabancı forumlardan da araştırdım. Bu dokunmatik problemini yaşayan bir çok kişi var. Miui nin global sürümünden kaynaklı olduğu yazılıyor. Yazılımsal bir sıkıntı yani. Bende de son sürüm yüklü hatta bugün bir güncelleme daha aldı cihaz ama hiçbir düzelme olmadı. Forumlarda okuduğum kadarıyla başka romlarda böyle sıkıntılar ortadan kalkıyormuş.