Sohbet Mi Max 2 Xiaomi'lerin Kral'ı mı yoksa tahtı Max 3 mü aldı???

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Değerli Arkadaşlar, bugün Sayın resitugur hocamla buluşup tanışma şerefine nail oldum ve en sonunda hep kaçındığım gerçekle yüz yüze geldim.
Max 3 ü uzunca bir süre elime alıp inceleme şansına sahip oldum ve gerçekten de daha önce resimlerde ve videolarda gördüğüm ve belirttiğim gibi, dizaynı ve Ekran boyutu ile beni benden aldı...En kısa zamanda kendime bir Max 3 edinme zamanımın artık gelmiş olduğunu söylemek zorundayım...
Max 3 benim ellerimde gereken Saygıyı ve değeri elde edecek diye umuyor ve yakın zamanda, Kral öldü, yaşasın yeni Kral diyeceğim günlere az kaldığını buradan müjdeliyorum...hepinize Saygı ve sevgilerimi sunuyorum....İyi Forumlar

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hahahhahahhaha. Yakisir dedeme:)

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
skorpi hoca akıllı adamdır,
kafası çalışır.

en başından beri biliyordum zaten.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Değerli Arkadaşlar, bugün Sayın resitugur hocamla buluşup tanışma şerefine nail oldum ve en sonunda hep kaçındığım gerçekle yüz yüze geldim.
Max 3 ü uzunca bir süre elime alıp inceleme şansına sahip oldum ve gerçekten de daha önce resimlerde ve videolarda gördüğüm ve belirttiğim gibi, dizaynı ve Ekran boyutu ile beni benden aldı...En kısa zamanda kendime bir Max 3 edinme zamanımın artık gelmiş olduğunu söylemek zorundayım...
Max 3 benim ellerimde gereken Saygıyı ve değeri elde edecek diye umuyor ve yakın zamanda, Kral öldü, yaşasın yeni Kral diyeceğim günlere az kaldığını buradan müjdeliyorum...hepinize Saygı ve sevgilerimi sunuyorum....İyi Forumlar

O zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun demek düşer bize hocam.
Max 2 ciler olarak üzgünüz tabi en azından ben kendi adıma söyleyeyim,siz güzel bir deneyimleyin madem niyeti bozdunuz Max 3 ile artık peşinize takılırız bizde zamanı gelince.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
O zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun demek düşer bize hocam.
Max 2 ciler olarak üzgünüz tabi en azından ben kendi adıma söyleyeyim,siz güzel bir deneyimleyin madem niyeti bozdunuz Max 3 ile artık peşinize takılırız bizde zamanı gelince.

zaman kaybetmeyin hocam,
takılın hocaya

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
zaman kaybetmeyin hocam,
takılın hocaya

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı aldığımdan bu yana takılıyorum zaten hocam,skorpi hocamın kararı ani oldu biraz,umarım kısa zamanda takılırız yine.

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11

çok duygulandım :)

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Hayırdır İnşallah, neden ki?8=)haha--

bir veda ve max 3 e geçiş hissettim :) ekran büyümesi güzel aynı boyutlarda daha ergonomik :) xiaomi sonraki telefonu kral 4 diye çıkarmalı

Mı Max 2 Serkan 34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Mı Max 2
Konular
2
Bende 5 Kasım 2018 tarihinden beri mi Max 2 kullanicisi olarak burayı keşfettikten sonra gördüğüm yerde yazilarinizi paylasimlarinizi dikkatle takip ediyorum Scorpi Hocam sizden öğrenecek çok şey var tabi Max 3 e göz kırpmaniz bizi biraz uzsede değişiklik iyidir Max 3 ile ilgili deneyimlerinizi de merak etmeye şimdiden başladım bir Max 2 kullanicisi olarak sizden çok şey öğrendik birazda Max 3 kullanıcıları öğrensin diyelim....

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Gitmeniz beni üzdü hocam ama şimdiden hayırlı olsun diyelim belki bir bakmışsınız cihaza isinamadiniz eski 'KRAL'a geri dönersinizhaha--

Üst Alt