- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 3
Diyorsun bu iş bitmiştir yaniHemen burada hocam okuyun hak vericeksiniz![]()
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diyorsun bu iş bitmiştir yaniHemen burada hocam okuyun hak vericeksiniz![]()
Bitti hocam bitti koskoca üstad ayrıldı artık aramızdan darısı sizin başınızaDiyorsun bu iş bitmiştir yani
Bizim adımıza hayırlı uğurlu olsun o zamanBitti hocam bitti koskoca üstad ayrıldı artık aramızdan darısı sizin başınıza![]()
Aynen hocam hayırlı uğurlu olsunBizim adımıza hayırlı uğurlu olsun o zaman
Kimse klavye erkekliği yapmasınPazar günü Akşama kadar bekleyeceğim ve sonra da malum olanı büyük harflerle ilan edeceğim.....
Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2 dir....
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Genelde benim bugüne kadar dile getirdiğim ve söylediklerimin özeti, sizi kutluyor ve güle güle kullanmanızı diliyorum....yakında bende aranıza katılmış olacağımBen de yaklaşık 1 aydır GLOBAL SÜRÜM Mi Max 3 kullanıcısıyım.
Hayatım boyunca "Amiral Gemisi" denilen telefonları kullandım. Galaxy S3, Galaxy Note 9, Xperia Z3, Iphone 6s Plus, Iphone 8 Plus
Anlayacağınız, performans ve kamera konusunda hep üst düzeydim. Ama bir şey eksikti. Genelde bataryalarımı öldürmemek için %80'e kadar şarj ederdim. En son Note 9'da iyice sıkıldım çünkü telefonu kullanmama rağmen eve %40 batarya ile geliyordum. Dile kolay, 1 Note 9 parası eşittir 3 Mi Max 3.
Araştırmaya başladım.
Hevesimi aldım. Kamera da performans da onların olsun. Ben kullanım istiyorum arkadaş! Pahalı telefonun her şeyi pahalı. Ekran koruyucusu 100tl'den, kılıfı 150tl'den başlıyor. Kazız biz, onlar da yoluyorlar.
Gelelim Mi Max 3'e. Performansı elbette tatmin etmiyor ama yetiyor. Atom mu parçalıyorum? HAYIR. Youtube için render mı alıyorum? HAYIR. Mobil oyun mu oynuyorum? HAYIR. Kamera performansı da çok önemli değil, fotoğraftan para kazanan biri değilim. Ama altını çizerek söylüyorum, kamerası hiç de fena değil. Paylaşmak istediğim her şeyi sorunsuz paylaştım. "Xiaomi o kadar çekebiliyor mu ya?" soruları ile de karşılaştım yani.
Bataryası kral mı? Yukarıda saydığım telefonları 5'e katlar batarya performansı. Neredeyse hiç "Overnight Drain" yaşamıyorum. %35'de uyuyorum, kalktığımda batarya %33 - 34 oluyor. Gece yatmadan önce Youtube izlemeyi severim. Çok şükür bunu sorunsuz hallediyorum. En ufak bir problemim yok. Sosyal medyada kafama göre takılabiliyorum.
Sayısal konuşmak gerekirse genel anlamda %80 - %25 arası 5 saat ekran süresi, kullanıma bağlı olarak 12 - 18 saat bekleme alıyorum.
Eve ortalama %60 ile dönüyorum. VOLTE, BLUETOOTH, GPS hep açık. Çalıştığım yerde sinyal gücü çok zayıf.
GSAM BATTERY uygulamasına göre saatte ortalama %2 - %3 pil kaybediyorum. Uyurken %0.9'a kadar iniyor. Bildirim almayı sevdiğim için bir çok uygulamayı "Otomatik başlat"a ayarladım.
Hiç pil tasarrufu kullanmadım.
Telefonu en fazla 10 kere tam şarj ettim, 2 kere tam boşalttım.
Max 3 ile sanırım bende aynı süreleri alabileceğim ve o zaman çok rahat Kral öldü, yaşasın yeni Kral diyebileceğim belki de...zaman gösterecek bunuKimse klavye erkekliği yapmasın)) Skorpi hocam görüntüyü vermiş. Ağzım acık kaldı ekran süresini görünce
( Max 3 kullanıcısı). Max 2 kullanırken de 7-9 saat ekran süresi alıyordum, Max 3 kullanırken de aynı süreyi alıyorum. Nasıl oluyor ben de bilmiyorum
(eu stabil rom kullanıyorum genelde )
Abi bize söyle püf noktalarını bizde alalımMax 3 ile sanırım bende aynı süreleri alabileceğim ve o zaman çok rahat Kral öldü, yaşasın yeni Kral diyebileceğim belki de...zaman gösterecek bunu
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk