- Adım
- Muammer
- Cihazım
- Mİ 9 T PRO
- Meslek
- yazılım
- Konular
- 9
not olarakda build kullanmasını bilmeyen arkadaşlar hiç yapmasınlar sensöre kadar hata alanı gördüm
Teşekkür ederim, sağolun.Ellerinize sağlık. Çok güzel ve detaylı bir rehber olmuş.
Ancak kendi kanaatimce; Bunca uğraşa değecek bir fark yaratıyor mu VoLTE?
Bu arada bir kaç gündür Turkcell ile görüşme halindeyim, Xiaomi cihazların uyumlu cihaz listesine eklenmesi için bir çok talep oluşturdum. Bu konuda ne kadar çok talep iletilirse, dikkate alınması ve işleme konması da o kadar hızlanacaktır. Böylelikle hiç bir ekstra uğraşa gerek kalmadan zahmetsizce bu özelliklerden faydalanmamız mümkün olabilecektir.
Hocam maalesef her yeni başladığında dosya siliniyor. Neyse sağlık olsun son birşey soracağım. Aldığım EFS yedeğini diğer bütün Romlara flaşlasam volte yine aktif olurmu ? Aosp Miui vs. Son olarak yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar....Olmuş hocam, hayırlı olsun.
Wificalling i es dosya yöneticisi ile root izni vererek resimdeki gibi aktarın.Restart yapın.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim,ama isterseniz temiz bir kurulum la tekrar deneyin.Hocam maalesef her yeni başladığında dosya siliniyor. Neyse sağlık olsun son birşey soracağım. Aldığım EFS yedeğini diğer bütün Romlara flaşlasam volte yine aktif olurmu ? Aosp Miui vs. Son olarak yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar....
SD 625 modelleri için benim paylaştığım,diğerleri yüksek modeller için bizimkine uymuyor.Tüm operatörler için geçerli.Hocam GM5TCELL paylaşmışsınız başka konularda GM9 Vodafone dosyası vardı. GM5TCell TurkCell için mi geçerli yoksa tüm operatörler için mi geçerli?
Hmmm teşekkürler. Son bir soru VoLTE uyumlu olup olmadığını nasıl kontrol ediceğiz? Vodafone Yanımda uygulamasıyla mı? Bende Vodafone var.SD 625 modelleri için benim paylaştığım,diğerleri yüksek modeller için bizimkine uymuyor.
Hattınızı volte uyumlu bir cihaza takın,Volteyi aktif edin,sonra kendi cihazınıza takıp ilk konudaki anlatımı uygulayın.Operatör farketmiyor hepsi için uyumlu gm5 efs si.Hmmm teşekkürler. Son bir soru VoLTE uyumlu olup olmadığını nasıl kontrol ediceğiz? Vodafone Yanımda uygulamasıyla mı? Bende Vodafone var.
Dosya adı GM5TCELL olmasından bir daha soruyorum. Vodafoneda işe yarar mı? SSler galiba Tcell TT hatlarının ss'i
Yanlız birşey diyim hocam Mi Roomda VoLTE zaten tanımlıymış APN ekliyecekken farkettim.Hattınızı volte uyumlu bir cihaza takın,Volteyi aktif edin,sonra kendi cihazınıza takıp ilk konudaki anlatımı uygulayın.Operatör farketmiyor hepsi için uyumlu gm5 efs si.