Teşekkürler hocamAyrıca konu sabitlendi hocam. Tekrar elinize sağlık.
Nerede problem yaşıyorsunuz ?Sayın Cohci52 hocam elinize emeğinize sağlık... Uzun süredir beklediğim bir konuydu dünden beri defalarca denedim 3 Rom [ Miui eu , Miroom,Bootlogers] değiştim ama sonuç değişmedi. Herşeyi harfiyen yaptım ama maalesef yine olmadı oda benim şansızlığım yada beceriksizliğim.... Yine de herşey için teşekkürler...
Anlatıma göre herşeyi yaptım hemde defalarca ama volte yazısı gelmedi.İms hizmet durumunda kaydettirilmedi diyor. A7 2018 telefona sim kart takıyorum volte aktif zaten...Nerede problem yaşıyorsunuz ?
cihaz ne hocam ?Anlatıma göre herşeyi yaptım hemde defalarca ama volte yazısı gelmedi.İms hizmet durumunda kaydettirilmedi diyor. A7 2018 telefona sim kart takıyorum volte aktif zaten...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi Max 2C
cihaz ne hocam ?
Hocam bazı rom lar desteklemiyor olabilir. Full twrp yedek alın. Eu yükleyin. O şekilde yapmaya çalışın. Eğer eu da gelirse volte . Efs yedeginizi alın . Aldıktan sonra. Eski romunuza dönüp. Efs yedeginizi flashlaynMi Max 2
Rica ederim hocam,ayarlardan Volte yi görünür yaptınız mı?Sayın Cohci52 hocam elinize emeğinize sağlık... Uzun süredir beklediğim bir konuydu dünden beri defalarca denedim 3 Rom [ Miui eu , Miroom,Bootlogers] değiştim ama sonuç değişmedi. Herşeyi harfiyen yaptım ama maalesef yine olmadı oda benim şansızlığım yada beceriksizliğim.... Yine de herşey için teşekkürler...