Rehber Mi Max 2 VoLTE - WoWifi Etkinleştirme (Türk Telekom-Vodafone-Turkcell)

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
H

Hayırlı

Geçmiş olsun .2 hafta uğraştık biz de cohci52 hocam la. Sonunda başardık.mi Max 2 de volte , turktelekom ile. Ben 2 bilgisayar değiştirdim sırf yapabilmek için..şuan voltede görüntülü wifi aramasıda, wlan cagrisnda yapabiliyorum. Geçmiş olsun .önceki yedeklerinzden birine tam dönüş yapın
Hocam her hafta düzenli yedek alırım flash belleklerime atardım geçen ay bitti flashlarım ve tüm hepsine baktım bi de ne göreyim? Sadece sistem ve sistem imajı atılmış flashlara.
Acaba bir başka kişinin EFSsini alıp kendi imeimi atsam sıkıntı olur mu?

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hocam her hafta düzenli yedek alırım flash belleklerime atardım geçen ay bitti flashlarım ve tüm hepsine baktım bi de ne göreyim? Sadece sistem ve sistem imajı atılmış flashlara.
Acaba bir başka kişinin EFSsini alıp kendi imeimi atsam sıkıntı olur mu?
Bizde başta cohci52 hocam la sizin gibi düşündük. Efs yedeğini paylaşım.herkes direk flashlasin volteyi aktiflestirsin diye. Sonra vazgeçtik. ;)

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hmm. Sizde haklısınız. Anlaşılan VoLTE rafta. VoWifi etkinleştirmeye çalıştım da sadece yazısı geldi kendisi yok.
Hocam wowifi önceden de yazısını getiriyordum ben .ama burdaki adımlarla başardım. Wolte gelmeden wowifi kullanılmıyor diye de biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dipnot : kullandığınız romdan dolayı wolte etkinlestemiyor olabilirsiniz. Konu içeriğindeki romlarda başarılı bir şekilde aktiflestirmis olup,size önerimiz o romlarda aktiflestirip efs yedeginizle kullandığınız Roma efs yedeginizi flaslamnz

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Hocam wowifi önceden de yazısını getiriyordum ben .ama burdaki adımlarla başardım. Wolte gelmeden wowifi kullanılmıyor diye de biliyorum.

Dipnot : kullandığınız romdan dolayı wolte etkinlestemiyor olabilirsiniz. Konu içeriğindeki romlarda başarılı bir şekilde aktiflestirmis olup,size önerimiz o romlarda aktiflestirip efs yedeginizle kullandığınız Roma efs yedeginizi flaslamnz
Eu Beta hocam zaten.

kerem_turkey34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0

Wificalling dosyasını çıkartıp gerekli klasöre atmıştım hocam, dosya izinlerini değiştirmiş miydiniz bu arada rw vs. ? Vowifi hariç gayet memnunum telefondan, nazar değmesin

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Wificalling dosyasını çıkartıp gerekli klasöre atmıştım hocam, dosya izinlerini değiştirmiş miydiniz bu arada rw vs. ? Vowifi hariç gayet memnunum telefondan, nazar değmesin

Hocam direk attım root izni vererek es dosyada . Ama öncede buildprop düzenledim .:). Bi işime yaradıgi yok .ama merak işte :D

Hangi rom dasiniz ?

Üst Alt