Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam hadi diyelim yanlış anlama var ki açıkçası ben öyle sanmıyorum, sizce üslup bu mu olmalı Allah aşkına, sizi seviyorum ve takip ediyorum, objektif konuşun lütfen.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eğer alıntıladığınız mesajımdaki üslup kırıcı oldu ise özür dilerim, her hangi bir art niyet kesinlikle yok. Sadece var olan karışıklığın giderilmesi amacı ile kesin bir dille yazdım. Farklı bir arkadaşımızın farklı bir mesajındaki üsluptan bahsediyorsanız kendisinin cevap vermesini ve açıklama yapmasını bekledikten sonra yorum yapmam daha uygun olur kanaatindeyim. :)

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam estağfurullah sizi kastetmedim ben, yanlış anladınız cohci52 hocamı söylemiştim. O kadar insana karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyorum, gördüğüm muameleye bakın, cohci52 hocam bilmeden konuşmayın bir daha, herkes benim dediğime itibar etsin falan diyor, bu nasıl bir üsluptur!!!!!
Hocam eğer alıntıladığınız mesajımdaki üslup kırıcı oldu ise özür dilerim, her hangi bir art niyet kesinlikle yok. Sadece var olan karışıklığın giderilmesi amacı ile kesin bir dille yazdım. Farklı bir arkadaşımızın farklı bir mesajındaki üsluptan bahsediyorsanız kendisinin cevap vermesini ve açıklama yapmasını bekledikten sonra yorum yapmam daha uygun olur kanaatindeyim. :)

Buyursun cevap yazsın o zaman.

alisarlayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Hocam hiçbir yanlış anlaşılma yok, burda alışılmış önüne geleni çocuk gibi azarlamaya, üstelik haksız yere, yaşım 46 benim, kimsenin karşısında çocuğu yok, birazcık edep.

Bende 40 yaşındayım
6 yıldır , hobim bilgisayar , telefon ve telsizcilik , aklınıza gelebilecek tüm markalarda replika telefonlar dahil hepsinde , bootloader, kilit, rom hepsini yapıyorum
Ama her cihaz farklıdır diyerek ve buradaki destek hoşuma gidiyor, diye 1 haftadır forumda yazıyorum
Ama yazMamak sadece okumak daha doğru sanırım
Herkese hayırlı günler diliyorum

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam dediğinizi yaparsak burda bir çok insanın problemi çözülmeden öylece kalır, çünkü yöneticiler herkese yetişemezler, bizlerde taşın altına elimizi koyalım diyoruz ama karşılığı maşallah çok güzel veriliyor.
Bende 40 yaşındayım
6 yıldır , hobim bilgisayar , telefon ve telsizcilik , aklınıza gelebilecek tüm markalarda replika telefonlar dahil hepsinde , bootloader, kilit, rom hepsini yapıyorum
Ama her cihaz farklıdır diyerek ve buradaki destek hoşuma gidiyor, diye 1 haftadır forumda yazıyorum
Ama yazMamak sadece okumak daha doğru sanırım
Herkese hayırlı günler diliyorum

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Ben yine kuramadım şu romu galiba. Dalvik+Önbellek+Sistem+Veriyi sildik tamam. Yükleden zipi seçip flashladık tamam. İyi güzelde niye BOOTLOOP'a giriyor bu rom? Bir ara kurmayı başardım. Magisk gitmişti. Magiski flashladım. EHE. Yine bootloop

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam estağfurullah sizi kastetmedim ben, yanlış anladınız cohci52 hocamı söylemiştim. O kadar insana karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyorum, gördüğüm muameleye bakın, cohci52 hocam bilmeden konuşmayın bir daha, herkes benim dediğime itibar etsin falan diyor, bu nasıl bir üsluptur!!!!!

Buyursun cevap yazsın o zaman.

Hocam okunduğunda haklısınız bu şekilde anlaşılıyor fakat Hüseyin hocamı kişisel olarak da tanıyorum, böyle bir ima yapmayacağını tahmin ediyorum...

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Neyse Romu Kurdum Magiski kurdum. SafetyNet bozuldu fixleyim dedim yine bootloop

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
cantara hocam belli bir yaşta zeki, mantıklı insanlarız hepimiz, burda ima falan göremiyorum ben, direk hitap var. Bize net olarak şunu söyleyin bizde öyle yapalım: kimseye yardımcı olmayın, sadece probleminiz olunca foruma girin, çözülünce çıkın, menfaatinize bakın, bizde onu yapalım, sıkıntı yok, kimseylede kötü olmayız, ne güzel.
Hiç aramayın hocam farklı yedekleme metodları konusunda not düştüm ben burada yok.
Ayrıca bilmediğiniz ve emin olmadığınız konularda yazmazsanız memnun olurum...zaten takip edenler, daha ziyade Skorpi hocamın ve benim dediklerime itibar etsinler..

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Üstelik bu cohci52 hocamın ilk defa yaptığı hareket değil, daha önce bu konu altında üyenin birine yalancı dedi, adamcağız çok üzüldü, yalan söylüyor demeseydiniz keşke dedi. Üstelik adamın art niyeti yoktu, yalan falan söylemiyordu, adama bir şey sormadan direk yalan söylemeyin dedi, isterseniz o konuşmayı da bulup paylaşırım burda. İnsanlar saygı ve sevgi duyuyorlarsa bunu suistimal etmemek lazım.
cantara hocam belli bir yaşta zeki, mantıklı insanlarız hepimiz, burda ima falan göremiyorum ben, direk hitap var. Bize net olarak şunu söyleyin bizde öyle yapalım: kimseye yardımcı olmayın, sadece probleminiz olunca foruma girin, çözülünce çıkın, menfaatinize bakın, bizde onu yapalım, sıkıntı yok, kimseylede kötü olmayız, ne güzel.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Buyrun bu gün benim yazdığım mesaj ve insan olarak ona duyduğum saygı aşağıda.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Forumda yazılanları herkes okuyor ve görüyor, insanlara biraz faydalı olmamız onlara istediğimiz gibi davranma hakkını doğurmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt