Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hiçbir zaman bilmediğim konuda konuşmam hocam ben, henüz bunamadımda,amacım da kimseyi yanıltmak değil, yardımcı olmak, tıpkı sizin ve üstadınız gibi.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde bir dost tavsiyesi, sufleyle değilde orjinal ve özgün konuşmanızı tavsiye ederim
Estağfurullah ben ne bunadınız nede yanıltıyorsunuz gibi bir cümle kurmadım kurmamda,tabiki herkes burada birbirine yardımcı olmaya çalışıyor,ama dediğinizi tavsiye ettiğiniz arkadaş yaparsa ana ekran ve uygulama ayarları sıfırlanır ona istinaden düzeltip yazdım.Yanlış bilgiye girmiyormu bu dediğiniz haksız isem sorun yok.Ayrıca ben bugüne kadar hangi üyemize hakaret, küçümseyici veya kabaca şekilde hitam ettim.
Not:İlk defa bir üyemizi kınıyorum SUFLE,ayıp ettiniz.

recnut91

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Sizler olmasanız bizim stocktan çıkma imkanımız kendimizi geliştirmemizin ihtimali yok.

Evet bazı mesajlarda pathfinder hocamın dediği gibi anlaşılabiliyor. Ancak günde bizim gibi 50 kişi birden yazınca kafa karışıklığı yaratabilir, aynı soruya 50 kere cevap vermek de dahil. hatta bazen bıkkınlık bile olabilir muhtemeldir.

Saygı sevgi çerçevesinde bu etkileşimler devam etmeli, kendim ve bütün acemiler adına herbirinize çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam ya siz yazdıklarınızı okumuyorsunuz ya da düşünmeden yazıyorsunuz, mesajınızı bir daha okuyun lütfen. Ayrıca ben sandığınızdan çok şeye vakıfım ama kimse rencide olmasın diye(buna sizde dahilsiniz) konuşmuyorum, sadece şu üyeye yalan söylemeyle suçladığınız cümleleri hatırlayın, ne dediğimi çok iyi anlarsınız sufle kelimesini. İşin tuhafı nerdeyse siz değilde benim özür dilememi isteyeceksiniz bu gidişle
Estağfurullah ben ne bunadınız nede yanıltıyorsunuz gibi bir cümle kurmadım kurmamda,tabiki herkes burada birbirine yardımcı olmaya çalışıyor,ama dediğinizi tavsiye ettiğiniz arkadaş yaparsa ana ekran ve uygulama ayarları sıfırlanır ona istinaden düzeltip yazdım.Yanlış bilgiye girmiyormu bu dediğiniz haksız isem sorun yok.Ayrıca ben bugüne kadar hangi üyemize hakaret, küçümseyici veya kabaca şekilde hitam ettim.
Not:İlk defa bir üyemizi kınıyorum SUFLE,ayıp ettiniz.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
cohci52 hocam eğer tavrınızdan dolayı özür dileme erdemini göstermeyecekseniz birbirimizi yormayalım, herkes neyin ne olduğunu gördü zaten.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ya siz yazdıklarınızı okumuyorsunuz ya da düşünmeden yazıyorsunuz, mesajınızı bir daha okuyun lütfen. Ayrıca ben sandığınızdan çok şeye vakıfım ama kimse rencide olmasın diye(buna sizde dahilsiniz) konuşmuyorum, sadece şu üyeye yalan söylemeyle suçladığınız cümleleri hatırlayın, ne dediğimi çok iyi anlarsınız sufle kelimesini. İşin tuhafı nerdeyse siz değilde benim özür dilememi isteyeceksiniz bu gidişle

Hocam konu çok uzamadı mı? Eğer kişisel bir sorununuz varsa özel mesajla çözün isterseniz ancak greeshan romu konusundayız ve bu roma ilişkin konuşabilmek için konu mevcut.

Bir üyemiz romun nasıl kurulması gerektiğini sormuş ve bir başka üyemiz hatalı bilgi vermiş. Bir yöneticimiz de hatalı bilgiyi düzeltmiş...

Tek mesaja karşılık iki sayfadan bu yana sürekli olarak bir eleştiri içerisindesiniz. Yazmak istediklerinizi özgürce yazdığınızı, eleştirilerinizi ilettiğinizi görüyorum ancak konu gerçekten fazlasıyla uzadı ve üslup forum kurallarımızda belirlediğimiz sınırı artık aşıyor.

Hem siz hem de @cochi52 hocam eğer bir şeyler eklemek istiyorsanız özel mesajla birbirinize iletin ve özel mesajla çözmeye çalışın lütfen.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam üslup ve forum kurallarıyla ilgili benim veya bir başkasının yanlışı varsa lütfen gereğini yapın herkese, haklısınız konu gerçekten uzadı, sizin hatanız olmadığı halde nezaketen dilediğiniz özrü cohci52 hocam başından dileseydi çoktan kapanmıştı, zaten sözüm bitti benim.
Hocam konu çok uzamadı mı? Eğer kişisel bir sorununuz varsa özel mesajla çözün isterseniz ancak greeshan romu konusundayız ve bu roma ilişkin konuşabilmek için konu mevcut.

Bir üyemiz romun nasıl kurulması gerektiğini sormuş ve bir başka üyemiz hatalı bilgi vermiş. Bir yöneticimiz de hatalı bilgiyi düzeltmiş...

Tek mesaja karşılık iki sayfadan bu yana sürekli olarak bir eleştiri içerisindesiniz. Yazmak istediklerinizi özgürce yazdığınızı, eleştirilerinizi ilettiğinizi görüyorum ancak konu gerçekten fazlasıyla uzadı ve üslup forum kurallarımızda belirlediğimiz sınırı artık aşıyor.

Hem siz hem de @cochi52 hocam eğer bir şeyler eklemek istiyorsanız özel mesajla birbirinize iletin ve özel mesajla çözmeye çalışın lütfen.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Maşallah Greeshan bu aralar seri çalışıyor,Haftalık dozaj tamam,yükleyenleri ve yükleyecekleri görelim bakalım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Batarya simgenizi rica etsem hocam :?

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22

Hocam bence bu rom konusunda rom dışı herşey yazılıyor. Romu kurunca sürekli bootloopa giriyor bilgim yok yazdım kimse tınlamadı. Ya yorumları seçip seçip silin. Ya da bu konu tertemiz başka bir konu olarak açılsın. Kaç gündür wi-fi sıkıntısına çözüm bulunamadı ve top bana atıldı. Her wipe'ı yapıp duruyorum birdaha temiz kurulum yapıyorum ama sıkıntılar bitmiyor. Sayın skorpi hocam stabile geçiniz dedi geçtim ve aynı sıkıntılar devam ediyor. RR Roma hapis oldum.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Hocam bence bu rom konusunda rom dışı herşey yazılıyor. Romu kurunca sürekli bootloopa giriyor bilgim yok yazdım kimse tınlamadı. Ya yorumları seçip seçip silin. Ya da bu konu tertemiz başka bir konu olarak açılsın. Kaç gündür wi-fi sıkıntısına çözüm bulunamadı ve top bana atıldı. Her wipe'ı yapıp duruyorum birdaha temiz kurulum yapıyorum ama sıkıntılar bitmiyor. Sayın skorpi hocam stabile geçiniz dedi geçtim ve aynı sıkıntılar devam ediyor. RR Roma hapis oldum.
Hangi konuyla ilgili ne sebepten dolayı stabile geçin dediğimi hatırlamıyorum....dediğim konu altına yazarsanız, durumunuza tekrar bakalım

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt