Hocam mevzu bütünüyle yanlış anlaşılmış,aslında benim demek istediğim (dirty flash) dalvik art cache, cache ve system şeklinde olmaz system i katmadan yapmanız lazımdı.Onu demek istedim sadece,ama konu çok farklı yerlere gelmiş,konuyu uzatmamak adına yaşınıza hürmeten özür diliyorum kusura bakmayın hocam.İyi forumlar diliyorum..Hocam üslup ve forum kurallarıyla ilgili benim veya bir başkasının yanlışı varsa lütfen gereğini yapın herkese, haklısınız konu gerçekten uzadı, sizin hatanız olmadığı halde nezaketen dilediğiniz özrü cohci52 hocam başından dileseydi çoktan kapanmıştı, zaten sözüm bitti benim.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyurun hocam burada yazmıştınız.Size en uygun Rom Kararlı Global...sıfır hata
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Allah insanları kuru iftiradan korusun....Buyurun hocam burada yazmıştınız.
Hocam zaten wi fi sıkıntısına öyle birşey yazdınız demedim. En iyi rom kararlı global diyince şimdi farkettim ben yanlış anlamışın siz galiba greeshan stable'ı kast ediyorsunuz sandım.Allah insanları kuru iftiradan korusun....
Siz mesajınızda Temiz kurulum yaptım ve şu ana kadar tek değiştirdiğim 2 şey var. Birincisi font. İkincisi duvar kağıdı ki. Kaç defa tekrar başlattım olmuyor böyle kaldı. Artık temiz kurulum yapmaktan sıkıldım. Bir tek bende sorun var heralde. Bu 5.temiz kurulumum. yazmanıza istinaden bende size en uygun Rom Kararlı Global...sıfır hata dedim...
Foruma ne zaman girsem, sizi başka rom konularında görüyorum, hep memnuniyetsizsiniz....O nedenle hala aynı fikirdeyim....Kararlı rom yükleyin....Yani ne siz benden yardım istediniz, nede ben size yardımcı oldum....siz şikayet ediyordunuz, bende öneride bulundum
En iyisi kararlı globaldir o zaman katılıyorum size ama benim kendime güvenip yok. brick ederim falan diye. magiski kurmak gerekiyor romdan sonra ama error1 verirse magisk yada patched-boot.imgde hata verirse cihazı brick ederim. Diye tamamen yanlış anlaşılma özür dilerim. Herkes illaki birşeyi beğenmek zorunda değil hocam zevkler renkler farklıdır. Hep memnuniyyetsiz olmamı sitem etmeniz bilmiyorum bana doğru gelmiyorum. Benim aradığım herşeyi özelleştirebileyim herşeyi rhaatlıkla yükleyeyim. Bunlar şu anlık greeshan ve rr romda var.Allah insanları kuru iftiradan korusun....
Siz mesajınızda Temiz kurulum yaptım ve şu ana kadar tek değiştirdiğim 2 şey var. Birincisi font. İkincisi duvar kağıdı ki. Kaç defa tekrar başlattım olmuyor böyle kaldı. Artık temiz kurulum yapmaktan sıkıldım. Bir tek bende sorun var heralde. Bu 5.temiz kurulumum. yazmanıza istinaden bende size en uygun Rom Kararlı Global...sıfır hata dedim...
Foruma ne zaman girsem, sizi başka rom konularında görüyorum, hep memnuniyetsizsiniz....O nedenle hala aynı fikirdeyim....Kararlı rom yükleyin....Yani ne siz benden yardım istediniz, nede ben size yardımcı oldum....siz şikayet ediyordunuz, bende öneride bulundum
Yanlış anlamışsınız...ben eğer Global kararlı diyorsam, herkes bunun Stok rom olduğunu genelde bilir....Greeshan ın kararlısını kast etseydim, Greeshan kararlı derdim...EU nun kararlısını kast etsem, EU Stable derim...dikkat ederseniz ben EU Beta dayım ve herzaman da bunu vurgularım..EU Beta...iyi forumlarHocam zaten wi fi sıkıntısına öyle birşey yazdınız demedim. En iyi rom kararlı global diyince şimdi farkettim ben yanlış anlamışın siz galiba greeshan stable'ı kast ediyorsunuz sandım.
Kusura bakmayın hocam yeniden böyle saçma bir olay yaşandığı için benim aklımın ucunda orjinal rom diye bir kelime kalmamışYanlış anlamışsınız...ben eğer Global kararlı diyorsam, herkes bunun Stok rom olduğunu genelde bilir....Greeshan ın kararlısını kast etseydim, Greeshan kararlı derdim...EU nun kararlısını kast etsem, EU Stable derim...dikkat ederseniz ben EU Beta dayım ve herzaman da bunu vurgularım..EU Beta...iyi forumlar
Hocam şuan RR rom da mısınız yoksa greeshan mi?Kusura bakmayın hocam yeniden böyle saçma bir olay yaşandığı için benim aklımın ucunda orjinal rom diye bir kelime kalmamış
RRHocam şuan RR rom da mısınız yoksa greeshan mi?
Greeshan malesef düzgün olmuyor stabil de beta da. Ses işini çözdüm RRnin Viper4FXle. Siz kuramamışsınız. Son konumda açıklayağım kurulumunu.Hocam şuan RR rom da mısınız yoksa greeshan mi?
bekliyorum hocam çözümünüzü umarım RR de sorunlarınız çözülmüş türRR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Greeshan malesef düzgün olmuyor stabil de beta da. Ses işini çözdüm RRnin Viper4FXle. Siz kuramamışsınız. Son konumda açıklayağım kurulumunu.
Greeshan şöyle hocam. Kuruluyor. Ancak Magisk gelmiyor. Magisk flashlayınca bootloopa takılıyor.
Magiski patched boot.img ile çözdüm bu sefer safetynet hatası verdi. Mi6 SafetyNet flashladım Magiskten. Hooop bidaha bootloop.