Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Slm şarj gostergesini nasıl ortaya koydunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim

Aleyküm selam, Google Play de Batery Metter Overlay programını indiriyorsunuz şarj gösterge şeklini seçebilirsiniz programı otomatik başlatmaya dahil edin yeterli...

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
cohci52 hocam ve forum üyelerinin bilgisine, tarafımdan bilgilendirmedir : alisarlayan hocam mesajında Miui romdan bir başka Miui roma(yani Miui romlar arasında geçiş yaparken) , veri kaybetmeden nasıl geçiş yapacağını sordu, bende daha önceleri(fotoğraflarda var) dalvik art cache, cache yapılarak yani dirty Flash yapılarak bunun olabileceğini defalarca farklı kişilere yazdım fakat cochi52 hocamın ilk fotoğrafta yazdığını hatırlayarak ve kendisine güvenerek bu 2 wipe'a system 'ide kattım. alisarlayan hocamız Miui romlar arasında veri kaybetmeden geçiş yapmak istemiştir. Tıpkı ilk fotoğrafta cochi52 hocamın yazdığı gibi. Fakat kendisi bunu inkar etmiştir.
Ayrıca aşağıda sunduğum fotoğraflarda defalarca bilmediğim konularda konuşmamış, bilhassa cochi52 hocama danışılmasını söylemişimdir. Bilmediğim konularda konuşmamışımdır,aksine bilgim olmadığını açıkça söylemişimdir. Umarım aramızda sevgi ve saygı çerçevesinde herkesin takip ettiğini bilerek bilmeden konuşmama gibi ithamlarda bulunmayız, herkese saygılarımla....
Not: Bazı fotoğraflar çekim olduğu için lütfen büyüterek bakınız.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Systemi silerseniz systemde yaptığınız değişikleri de kaybederseniz. Hiç bir veriyi kaybetmemek için dirty flash yapılması gerekiyor.
Ama sizin dediğiniz de doğru tabi.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam mesajlara bakarsanız ben yanlış bir şey söylemedim, benim amacım burda insanlara faydalı olabilmek ama lütfen kendinizi benim yerime koyun, (bilmediğiniz şeyleri söylemeyin, herkes bize itibar etsin vs laflar duydum) ben kimseye yanlış bilgi vermek istemem ve kibirde yapmam, aksine fotoğraflardaki gibi bilmiyorum derim, ayrıca işin buralara gelmesini bende istemezdim ama gördüğünüz gibi ben getirmedim, açıkçası bir özür bekliyorum.
Hocam olur arada böyle şeyler keşke uzatmasanız hem pathfinder1 hemde cohci52 ikinizde çok değerlisiniz bizim için. Biraz daha birbirimize karşı anlayışlı olalım emin olun zararlı çıkmayız...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Systemi silerseniz systemde yaptığınız değişikleri de kaybederseniz. Hiç bir veriyi kaybetmemek için dirty flash yapılması gerekiyor.
Ama sizin dediğiniz de doğru tabi.
Hocam fotoğrafı yayınladım, değerli cohci52 hocamız öyle buyurmuşlar, yoksa ben tüm mesajlarımda (fotoğraflarda görmüşsünüzdür) system 'i katmadım.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam fotoğrafı yayınladım, değerli cohci52 hocamız öyle buyurmuşlar, yoksa ben tüm mesajlarımda (fotoğraflarda görmüşsünüzdür) system 'i katmadım.

Yok hocam bence ortada yanlış anlaşılma var. Cochi hocam sadece miui romlar arasında geçiş yaparken system de siliniyor demiş. Ama arkadaş aynı romda güncelleme istediği için cochi hocam size Systemi silmeye gerek yok demiş. Ki bence de doğrusu öyle.
Sonuç olarak miui romları arasında başka bir roma geçmek için system ve cache yapılması yeterli. Aynı romda güncelleme kurarken sadece cache yapmak yeterli.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam tüm yazılanları bir daha okuyun isterseniz.
Yok hocam bence ortada yanlış anlaşılma var. Cochi hocam sadece miui romlar arasında geçiş yaparken system de siliniyor demiş. Ama arkadaş aynı romda güncelleme istediği için cochi hocam size Systemi silmeye gerek yok demiş. Ki bence de doğrusu öyle.
Sonuç olarak miui romları arasında başka bir roma geçmek için system ve cache yapılması yeterli. Aynı romda güncelleme kurarken sadece cache yapmak yeterli.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam tüm yazılanları bir daha okuyun isterseniz.

Şimdi tekrar okudum da arkadaşın ne istediğini anlayamadım:) Güncelleme mi yapacak, global romdan greeshana mı geçecek yoksa rr mi kurmak istiyor her tarafa çekilebilir. Yanlış anlaşılma da bundan kaynaklanıyor gibi

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Şimdi tekrar okudum da arkadaşın ne istediğini anlayamadım:) Güncelleme mi yapacak, global romdan greeshana mı geçecek yoksa rr mi kurmak istiyor her tarafa çekilebilir. Yanlış anlaşılma da bundan kaynaklanıyor gibi
Konuyu yine cohci52 hocamın aşağıda yayınladığı ve benim işaretlediğim yerlerle açıklayayım hocam, tam da mesajda cohci52 hocamın dediği şeyi yapıyor, yani Miui romlar arasında geçiş yapıyor, çünkü ben bu hocamın önceki mesajlarınıda okudum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt