Soru Mı Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 54
  • Görüntüleme 6K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Merhabalar;

Arkadaşlar bilindiği üzere birkaç gündür gerek forumda gerek se sosyal medya'da Mı Max 2 telefonunu detaylı olarak araştırıyorum.Her ne kadar almak için gün saysamda bazı kişilerden duyduğum yorumlar kararımı değiştirmesede,kafamda soru işareti oluşturuyor.Eğer bu telefonu alırsam elimdeki ıphone 7 plusu ya satmak ya da taksitlerini ödemesi için birine devretmek zorundayım.Hem taksitleri ödemek hem de yeni telefon almak biraz gereksiz olacak.

Verilen miktar çok büyük bir para değil ancak yok sayılacak kadar küçük bir parada değil.Hala aklımı kurcalayan birçok soru var.Bunların en başında ithalatçı garantisi gerekmekte.Çevremde bu telefon olmasada bazı Xıaomi marka telefonlar kullananlar var.Telefondan memnun olduklarını ancak bozulmalar vs yaşandığında karşılarında bir muhatap bulamadıklarını söylüyorlar.Ayrıca bu marka telefon aldıkları için pişman olduklarını dile getiriyorlar.En önemli sorunlardan bir taneside şebeke sorunu yaşıyorlarmış.

Karşı taraf ile konuşma yaparken sesiniz kesik kesik geliyormuş.İnternete bağlandığınızda arada kesilmeler oluyormuş.Bunları bu telefonu kullanan bir kişiden bugün öğrendim.Alınmayacak kadar kötü bir telefon olmadığını ancak alınacak kadarda kaliteli olmadığını söylüyor.Bunları duyduktan sonra telefonu almayı biraz daha ertelemeyi düşünüyorum.Telefonu alınca ithalatçi firma olarak evo yada delta olacak.Bunlarında nette ilgilenmediklerini hatta başlarından sağmak için gün verdiklerini okudum.

Bu duyduklarım ve yazılanlar ne kadar doğru hiçbir fikrim yok ancak şöyle bir karar aldım.Aylık köşeye belli bir miktar para atıp ıphone 7 plusu satmadan almayı düşünüyorum.Eğer ki söylenenlerde doğruluk payı varsa telefonsuz kalmak istemem.Bu aldığım karar beni zorlayacak ancak başka çarem yok gibi duruyor.Bu telefonu en azından canlı canlı kullanmak istiyorum.Ben telefonu öyle çok hor kullanan biri değilim.Hatta okadar temiz kullanıyorum ki s3 mini telefonum hala yeni gibi ve sorunsuz çalışıyor.

Telefonun bir sorunu oldu ve garantisi ilgilenmedi artık burdaki arkadaşlardan yardım isterim.Yardımcı olacaklarından eminim.Ah keşke tonlarca para vermeden önce bu telefonu keşfedebilseydim.Ozaman bu kadar dert etmezdim.Iphone verdiğimiz parayla 3 tane bu cihazdan alırdık.

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Bu Söylediğini cep telefonu satışlarında öyle kolay olmuyor arkadaş alır sonra mahkemelik olur karşı tarafla

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin olmamakla birlikte wifi ağına bağlanınca ya da sim kart takınca o iade hakkının geçersiz olduğunu duymuştum. Daha doğrusu nokia lumia serisi kullandığım zamanlarda böyle bir durum ile karşılaşmıştım. İyi araştırın derim.

Bende açıkçası olmayacağını düşünüyorum.İade etme olsa herkes dener,memnun kalmadım der iade eder.Bence sadece Xiaomı değil hiçbir firma bunu kabul etmez.Iphone bile garantisi olmasına rağmen telefonda ciddi bir sorun olmadığında iade almıyor.Sadece kaskosu varsa eğer telefona birşey olduğumu %80 gibi bir kısmını geri veriyor.Yinede bu konuyu araştıracağım.

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Şundan dolayı telefonun taksidi hala devam ettiği için zaten satamıyorum.Birde bu telefonu kötü olsa dahi alıp kullanmak istiyorum.
O kadar çok araştırma yaptım ki bu telefonu almadan önce okumadım yorum kalmadı diyebilirim yorumlardaki genel kanı fotoğraf çekimi kalitesi orta seviye olduğuydu kullanan kimseden olumsuz bir yorum okumadım siz rahat olun alın hiç bir şekilde kötü diyebileceğiniz bir telefon değil

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
O kadar çok araştırma yaptım ki bu telefonu almadan önce okumadım yorum kalmadı diyebilirim yorumlardaki genel kanı fotoğraf çekimi kalitesi orta seviye olduğuydu kullanan kimseden olumsuz bir yorum okumadım siz rahat olun alın hiç bir şekilde kötü diyebileceğiniz bir telefon değil

Telefondan bende kamera hariç kötü yorum duymadım.Abarttıkları kadar kamerasıda okadar kötü değil.Hatta orta seviye bir telefona göre iyi sayılır.Teknosada denemiştim.Ayrıca kullanılan malzeme iyi değil diyorlar ama telefonda iyi bir tasarım var.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Telefondan bende kamera hariç kötü yorum duymadım.Abarttıkları kadar kamerasıda okadar kötü değil.Hatta orta seviye bir telefona göre iyi sayılır.Teknosada denemiştim.Ayrıca kullanılan malzeme iyi değil diyorlar ama telefonda iyi bir tasarım var.
Malzeme kalitesini bizim milletimiz sağlam deyince cat s60 gibi falan bekliyorlar o yüzden bu fiyatlara anca teknosa nın kendi telefonunu alırsınız arkadaşlar bu fiyata bu kaliteyi başka yerde bulmanıza imkan yok kusura bakmayın ama gerçek bu

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Malzeme kalitesini bizim milletimiz sağlam deyince cat s60 gibi falan bekliyorlar o yüzden bu fiyatlara anca teknosa nın kendi telefonunu alırsınız arkadaşlar bu fiyata bu kaliteyi başka yerde bulmanıza imkan yok kusura bakmayın ama gerçek bu

Telefonun bence malzeme kalitesi iyi.Yanlış hatırlamıyorsam yanları metaldi sanırsam.Birde Mı Mıx var oda max 2'ye göre özellik bakımından iyi fakat hem bataryası ufak hemde çerçevesiz telefon sevmiyorum.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Telefonun bence malzeme kalitesi iyi.Yanlış hatırlamıyorsam yanları metaldi sanırsam.Birde Mı Mıx var oda max 2'ye göre özellik bakımından iyi fakat hem bataryası ufak hemde çerçevesiz telefon sevmiyorum.
Hocam 2 telefon arasında 1500 TL var yalnız mix ayrı bir kategori çok klişe olacak ama bence Mi Max 2 tam bir f/p ürünü.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizayn ve malzeme kalitesi Huawei Mate 7'dir, Mi max'ı incelerken, mate7 ye çok yakın buldum ve maalesef Mi Max 2 beklentilerim dışında Max 1 e göre daha yuvarlatılmış ve iphone a benzetilmiş buldum ve buna rağmen, nasılsa kılıfla kullanacağım ve o anda 6.44 inch ekran büyüklüğünde başka bir cihaz yoktu piyasada ve en yenisi de buydu, aldım ve kati surette hiç pişman değilim, iyiki almışım ve Xiaomi'ci olmuşum....hatta resmen MIUI sever oldum...Eğer Mi Max 3 söylentilere göre aynı Kasa ile 7 inch olacaksa, istendiği kadar yuvarlatılmış olsun, tereddüt etmeden alacağım....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Hocam 2 telefon arasında 1500 TL var yalnız mix ayrı bir kategori çok klişe olacak ama bence Mi Max 2 tam bir f/p ürünü.

F/p ürünü zaten onu alan kabullenmeli.Ancak tasarımdanmıdır yoksa başka bir olaydanmı bilmiyorum ancak bana çok büyük gibi gelmiyor.Evet büyük ama abartılacak kadar oranda bir büyüklüğü yok.Aradaki 1500 tl fark sanırsam kamera,işlemci ve ramden dolayı oluşuyor.Ancak tasarım konusunda bana göre max 2 daha iyi.
[doublepost=1515774840,1515774570][/doublepost]
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizayn ve malzeme kalitesi Huawei Mate 7'dir, Mi max'ı incelerken, mate7 ye çok yakın buldum ve maalesef Mi Max 2 beklentilerim dışında Max 1 e göre daha yuvarlatılmış ve iphone a benzetilmiş buldum ve buna rağmen, nasılsa kılıfla kullanacağım ve o anda 6.44 inch ekran büyüklüğünde başka bir cihaz yoktu piyasada ve en yenisi de buydu, aldım ve kati surette hiç pişman değilim, iyiki almışım ve Xiaomi'ci olmuşum....hatta resmen MIUI sever oldum...Eğer Mi Max 3 söylentilere göre aynı Kasa ile 7 inch olacaksa, istendiği kadar yuvarlatılmış olsun, tereddüt etmeden alacağım....

Xiaomi'nin çıkardığı telefonların adını değiştirsek Iphone yapsak uzaya kadar yol olur.Bence bir çılgınlık yapıp 7 inch boyutunuda aşabilir.

Oyla:

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4

Üstadım her konuda olduğu gibi mate 7 konusundada tamamen sizinle aynı fikirdeyim gelmiş geçmiş en iyi cihaz mate 7 dir benim nazarımda hasta olmuştum dizaynına max 2 alma sebebimde biraz onu anımsatmasından geliyor Karaer arkadaşada şiddetle tavsiye ediyorum düşünmeden al kardeşim kesinlikle pişman olmazsın bu cihazın bu fiyata alternatifi yok

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Üstadım her konuda olduğu gibi mate 7 konusundada tamamen sizinle aynı fikirdeyim gelmiş geçmiş en iyi cihaz mate 7 dir benim nazarımda hasta olmuştum dizaynına max 2 alma sebebimde biraz onu anımsatmasından geliyor Karaer arkadaşada şiddetle tavsiye ediyorum düşünmeden al kardeşim kesinlikle pişman olmazsın bu cihazın bu fiyata alternatifi yok

Alacağım ve aldığımda ilk yapacağım iş bu elimdeki veletle ( Iphone 7 plus ) karşılaştırmak olacak.

Oyla:
Üst Alt