Soru Mı Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 54
  • Görüntüleme 6K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Merhabalar;

Arkadaşlar bilindiği üzere birkaç gündür gerek forumda gerek se sosyal medya'da Mı Max 2 telefonunu detaylı olarak araştırıyorum.Her ne kadar almak için gün saysamda bazı kişilerden duyduğum yorumlar kararımı değiştirmesede,kafamda soru işareti oluşturuyor.Eğer bu telefonu alırsam elimdeki ıphone 7 plusu ya satmak ya da taksitlerini ödemesi için birine devretmek zorundayım.Hem taksitleri ödemek hem de yeni telefon almak biraz gereksiz olacak.

Verilen miktar çok büyük bir para değil ancak yok sayılacak kadar küçük bir parada değil.Hala aklımı kurcalayan birçok soru var.Bunların en başında ithalatçı garantisi gerekmekte.Çevremde bu telefon olmasada bazı Xıaomi marka telefonlar kullananlar var.Telefondan memnun olduklarını ancak bozulmalar vs yaşandığında karşılarında bir muhatap bulamadıklarını söylüyorlar.Ayrıca bu marka telefon aldıkları için pişman olduklarını dile getiriyorlar.En önemli sorunlardan bir taneside şebeke sorunu yaşıyorlarmış.

Karşı taraf ile konuşma yaparken sesiniz kesik kesik geliyormuş.İnternete bağlandığınızda arada kesilmeler oluyormuş.Bunları bu telefonu kullanan bir kişiden bugün öğrendim.Alınmayacak kadar kötü bir telefon olmadığını ancak alınacak kadarda kaliteli olmadığını söylüyor.Bunları duyduktan sonra telefonu almayı biraz daha ertelemeyi düşünüyorum.Telefonu alınca ithalatçi firma olarak evo yada delta olacak.Bunlarında nette ilgilenmediklerini hatta başlarından sağmak için gün verdiklerini okudum.

Bu duyduklarım ve yazılanlar ne kadar doğru hiçbir fikrim yok ancak şöyle bir karar aldım.Aylık köşeye belli bir miktar para atıp ıphone 7 plusu satmadan almayı düşünüyorum.Eğer ki söylenenlerde doğruluk payı varsa telefonsuz kalmak istemem.Bu aldığım karar beni zorlayacak ancak başka çarem yok gibi duruyor.Bu telefonu en azından canlı canlı kullanmak istiyorum.Ben telefonu öyle çok hor kullanan biri değilim.Hatta okadar temiz kullanıyorum ki s3 mini telefonum hala yeni gibi ve sorunsuz çalışıyor.

Telefonun bir sorunu oldu ve garantisi ilgilenmedi artık burdaki arkadaşlardan yardım isterim.Yardımcı olacaklarından eminim.Ah keşke tonlarca para vermeden önce bu telefonu keşfedebilseydim.Ozaman bu kadar dert etmezdim.Iphone verdiğimiz parayla 3 tane bu cihazdan alırdık.

emrekaragol6

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Hocam ben hem 7plus hem mi max 2 kullanıyorum.Mi max 2 aldığımdan beri 7 plusın yüzüne bakmaz oldum.Şarja 3 günde bir takıyorum.Takılmam,çekmeme gibi sorunlarda olmadı.Ben 2000 nüfuslu bir köyde yaşıyorum ve vodafone kullanıyorum.

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Hocam ben hem 7plus hem mi max 2 kullanıyorum.Mi max 2 aldığımdan beri 7 plusın yüzüne bakmaz oldum.Şarja 3 günde bir takıyorum.Takılmam,çekmeme gibi sorunlarda olmadı.Ben 2000 nüfuslu bir köyde yaşıyorum ve vodafone kullanıyorum.

Bende o şekilde kullanacağım.Herhangi bir olumsuz durumda ıphone 7 olusa dönerim.

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Bende o şekilde kullanacağım.Herhangi bir olumsuz durumda ıphone 7 olusa dönerim.
Benden size tavsiye bu kadar işgillenmeyin olmayın herhangi bir şey alırken direk başına gelir insanın işgillendiği şeyler bu durumlarda ,benim 1 ay oldu cihazı Vodafone hattında dahi hiç bir sıkıntı yaşamadım bende sizin gibi çok araştırma yaptım ve sonunda gözümü karartıp aldım hatta satıcı garanti li cihaz aldım şuan bana bedava en iyi ıpone versinler bu telefon dan vazgeçmem

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Benden size tavsiye bu kadar işgillenmeyin olmayın herhangi bir şey alırken direk başına gelir insanın işgillendiği şeyler bu durumlarda ,benim 1 ay oldu cihazı Vodafone hattında dahi hiç bir sıkıntı yaşamadım bende sizin gibi çok araştırma yaptım ve sonunda gözümü karartıp aldım hatta satıcı garanti li cihaz aldım şuan bana bedava en iyi ıpone versinler bu telefon dan vazgeçmem

Şundan dolayı telefonun taksidi hala devam ettiği için zaten satamıyorum.Birde bu telefonu kötü olsa dahi alıp kullanmak istiyorum.

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Alın kullanın 1 hafta, hoşunuza gitmezse sorun yaşarsanız geri gönderirsiniz. Sonuçta 14 günlük bir iade-cayma hakkı var.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
iphone 7 ye o kadar para verirken insanları gözünü karartmadan alıyor ama xiaomi ye güven yok gibi "sözüm meclisten dışarı" aşırı kötü bir marka tv de satılan yanında 5 kavanoz bal vermiyolarsa alacagınız cihaz bütçenizde büyük sorun yaşatmıyorsa bazen risk almak iyidir alıp kullandıktan sonra demekki o kadar para vermeye gerek yokmuş marka algısı oldugunu anlıyor insanlar bu nedenle tanıdıklarına tavsiye ediyor bundan 10 yıl önceki muhabbeti herkes bilir samsung e250 zamanlarından samsung telefon yapmayı ne bilir kral nokia falan filan şimdi nokia kalmadı belki 10 yıl sonra samsung kalmayacak telefon olarak değişime açık olun "şahsi görüşüm samsung amiral gemisi telefonları hariç halen ve bundan önceki 10 yıl boyunca halen telefon yapmayı bilmiyor veriyor plastiği ekran etrafında parlak bir kaplama o 1 yıl içinde dökülmeye başlıyor 3-5 yıl sonra telefon tanınmayacak hale geliyor sevdiğim markayı söyleyim htc desire modelleri hariç güzel ve kalitelidir son zamanlarda tasarımı beceremedi "

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Alın kullanın 1 hafta, hoşunuza gitmezse sorun yaşarsanız geri gönderirsiniz. Sonuçta 14 günlük bir iade-cayma hakkı var.

Bunu bilmiyordum.İthalatçı garantili olduğundan olmaz sanıyordum

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Bu Söylediğini cep telefonu satışlarında öyle kolay olmuyor arkadaş alır sonra mahkemelik olur karşı tarafla

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bunu bilmiyordum.İthalatçı garantili olduğundan olmaz sanıyordum
Emin olmamakla birlikte wifi ağına bağlanınca ya da sim kart takınca o iade hakkının geçersiz olduğunu duymuştum. Daha doğrusu nokia lumia serisi kullandığım zamanlarda böyle bir durum ile karşılaşmıştım. İyi araştırın derim.

Oyla:
Üst Alt