Soru Mı Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 54
  • Görüntüleme 6K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Merhabalar;

Arkadaşlar bilindiği üzere birkaç gündür gerek forumda gerek se sosyal medya'da Mı Max 2 telefonunu detaylı olarak araştırıyorum.Her ne kadar almak için gün saysamda bazı kişilerden duyduğum yorumlar kararımı değiştirmesede,kafamda soru işareti oluşturuyor.Eğer bu telefonu alırsam elimdeki ıphone 7 plusu ya satmak ya da taksitlerini ödemesi için birine devretmek zorundayım.Hem taksitleri ödemek hem de yeni telefon almak biraz gereksiz olacak.

Verilen miktar çok büyük bir para değil ancak yok sayılacak kadar küçük bir parada değil.Hala aklımı kurcalayan birçok soru var.Bunların en başında ithalatçı garantisi gerekmekte.Çevremde bu telefon olmasada bazı Xıaomi marka telefonlar kullananlar var.Telefondan memnun olduklarını ancak bozulmalar vs yaşandığında karşılarında bir muhatap bulamadıklarını söylüyorlar.Ayrıca bu marka telefon aldıkları için pişman olduklarını dile getiriyorlar.En önemli sorunlardan bir taneside şebeke sorunu yaşıyorlarmış.

Karşı taraf ile konuşma yaparken sesiniz kesik kesik geliyormuş.İnternete bağlandığınızda arada kesilmeler oluyormuş.Bunları bu telefonu kullanan bir kişiden bugün öğrendim.Alınmayacak kadar kötü bir telefon olmadığını ancak alınacak kadarda kaliteli olmadığını söylüyor.Bunları duyduktan sonra telefonu almayı biraz daha ertelemeyi düşünüyorum.Telefonu alınca ithalatçi firma olarak evo yada delta olacak.Bunlarında nette ilgilenmediklerini hatta başlarından sağmak için gün verdiklerini okudum.

Bu duyduklarım ve yazılanlar ne kadar doğru hiçbir fikrim yok ancak şöyle bir karar aldım.Aylık köşeye belli bir miktar para atıp ıphone 7 plusu satmadan almayı düşünüyorum.Eğer ki söylenenlerde doğruluk payı varsa telefonsuz kalmak istemem.Bu aldığım karar beni zorlayacak ancak başka çarem yok gibi duruyor.Bu telefonu en azından canlı canlı kullanmak istiyorum.Ben telefonu öyle çok hor kullanan biri değilim.Hatta okadar temiz kullanıyorum ki s3 mini telefonum hala yeni gibi ve sorunsuz çalışıyor.

Telefonun bir sorunu oldu ve garantisi ilgilenmedi artık burdaki arkadaşlardan yardım isterim.Yardımcı olacaklarından eminim.Ah keşke tonlarca para vermeden önce bu telefonu keşfedebilseydim.Ozaman bu kadar dert etmezdim.Iphone verdiğimiz parayla 3 tane bu cihazdan alırdık.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kafanızda bu kadar çok soru sırf başkaları öyle dedi diye varsa, almayın derim.....
Bu arada bende başka birisiyim ve bu cihazı Haziran 2017 den bu yana, en ufak bir sorun dahi yaşamadan, kullanmaktayım...
Bir sürü Mi Max 2 kullanıcısı ve diğer cihaz sahipleri de çoğu zaman benim söylediklerime itibar etmektedirler....Size kolay gelsin, umarım sizin için en haylı olan kararı verirsiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafanızda bu kadar çok soru sırf başkaları öyle dedi diye varsa, almayın derim.....
Bu arada bende başka birisiyim ve bu cihazı Haziran 2017 den bu yana, en ufak bir sorun dahi yaşamadan, kullanmaktayım...
Bir sürü Mi Max 2 kullanıcısı ve diğer cihaz sahipleri de çoğu zaman benim söylediklerime itibar etmektedirler....Size kolay gelsin, umarım sizin için en haylı olan kararı verirsiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hocam sizin ve burdakilerin düşüncelerine önemsemiyorum sanılmasınAncak ben bir şey alırken malesef ki çevreden çok etkileniyorum.Duymamazlıktan geliyorum ancak o beynimin biryerine yerleşiyor.Dediğim gibi cihazı alıp deneyeceğim ancak ıphone 7 plusu satmadan almayı düşünüyorum.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
1 ay dan fazladir sorunsuz kullaniyorum 3g full cekiyor ses sorunim yok, garanti de ise rootlu cihaza bile sahip cikan delta firmasi var.

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
1 ay dan fazladir sorunsuz kullaniyorum 3g full cekiyor ses sorunim yok, garanti de ise rootlu cihaza bile sahip cikan delta firmasi var.

Biri delta diyor diğeri evo.Bu ithalatçı garantisi bizim şansımızamı bağlı ? Yani cihazı aldık ne çıkarsa artık.

Oyla:

cool

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mi max2
Cihazım
mi max2
Konular
0
Telefon için söylenilenler tamamen hikaye. Gerçekten çok kaliteli telefonlar üretiyor XİAOMİ. Her telefonda olduğu gibi bu telefonda bozulabilir. Buraya kadar herşey normal. Fakat servis kısmı tamamen fiyasko bence. Bunu bilerek telefonu almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Biri delta diyor diğeri evo.Bu ithalatçı garantisi bizim şansımızamı bağlı ? Yani cihazı aldık ne çıkarsa artık.
Ben Apple da kullandım uzun süre elinizdeki telefondada en az bu cihazda olduğu kadar risk taşıyor her anlamda benim elimdende dünya kadar cep telefonu marka ve modeli geçti ama henüz Xiaomi Note 4 ve Mi Max 2 kadar problemsiz ve delikanlı telefon kullandığımı hatırlamıyorum. Nokia 6110 u saymazsak

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
iPhone 6 kullanıyodum. Bir hafta önce mi max 2ye geçtim. Turkcell kullanıyorum. İsyerinde iPhone 6 cekmiyodu hatta bu yüzden sinirlenip telefonu firlatmaktan kırılmaz ekran koruma catladi. Bir haftadır işyerinde şebekeye çok dikkat ediyorum max2de çekmeme sorunu iPhone dan çok ama çok daha az. Ben de sizin gibi korkuyodum zaten işyerinde hat çok zor çekiyor ya max2de şebeke sorunu varsa diye. Ama aksine sorun olmadı hatta eskisinden çok daha iyi oldu. Garanti konusunda herkesin dediği gibi bişey beklemeyin. Dua edin telefon bozulmasın.onun haricinde sizi üzmez. Ama scorpi hocamın da dediği;ben de bir başkasıyım. Karar size ait ama gördüğünüz gibi forumdaki herkes elinden geldiğince alacak olanlara fikir vermeye çalışıyor. Herkesin beklentisi tarzı zevki çok farklı. Birisi biseyi beğenir diğeri hazetmez. Şahsi görüşüm bu telefon mantık çerçevesinde kisaylama yapıp alanları üzmez.

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
iPhone 6 kullanıyodum. Bir hafta önce mi max 2ye geçtim. Turkcell kullanıyorum. İsyerinde iPhone 6 cekmiyodu hatta bu yüzden sinirlenip telefonu firlatmaktan kırılmaz ekran koruma catladi. Bir haftadır işyerinde şebekeye çok dikkat ediyorum max2de çekmeme sorunu iPhone dan çok ama çok daha az. Ben de sizin gibi korkuyodum zaten işyerinde hat çok zor çekiyor ya max2de şebeke sorunu varsa diye. Ama aksine sorun olmadı hatta eskisinden çok daha iyi oldu. Garanti konusunda herkesin dediği gibi bişey beklemeyin. Dua edin telefon bozulmasın.onun haricinde sizi üzmez. Ama scorpi hocamın da dediği;ben de bir başkasıyım. Karar size ait ama gördüğünüz gibi forumdaki herkes elinden geldiğince alacak olanlara fikir vermeye çalışıyor. Herkesin beklentisi tarzı zevki çok farklı. Birisi biseyi beğenir diğeri hazetmez. Şahsi görüşüm bu telefon mantık çerçevesinde kisaylama yapıp alanları üzmez.

Bugüne kadar çok telefon kullandım ve hiçbirinde garantiye ihtiyacım olmadı ancak garantinin olması insanı rahatlatıyor.Yinede bu telefonu para biriktirip almak istiyorum.Burda kim ne söylerse söylesin en iyi kararı ben alıp kullandıktan sonra vereceğim.

Oyla:

antbyotic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikret
Cihazım
iPhone X
Konular
0
Mi Max 2 siyah, geçtiğimiz Pazar günü amcama aldık. Telefon benim adresime geldi önce ben kurulum filan yaptım kurcaladım büyük telefon sevmem ama çok hoşuma gitti. Telefonda en ufak takılma kasma, yada çekim gücünde zayıflık görmedim. Haa ip7+ kadar kamerası yok ama iş görür. Şahsen Mi6 kullanıyorum çok memnunum, bir bahanem de yok ki :) olsa ondan birtane alır arada bir kullanırım. Teknik servis şans işi, telefon kutudan sorunsuz çıkarsa sizde güzel kullanırsanız başınız ağrımaz inş.

Oyla:
Üst Alt