- Adım
- mustafa
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Meslek
- profesyonel işsiz
- Konular
- 87
bize de gelse de kurcalasakValla ben yandan çektim ama hiçbir şey yok![]()
bize de gelse de kurcalasakValla ben yandan çektim ama hiçbir şey yok![]()
Birde bunu kurup deneyin ve aradaki bariz farkı kendiniz bizzat deneyimleyin derim.....vazgeçilmeniz olacakBana da gelmedi zaten ben attığım linktekini kurdum.![]()
Birde bunu kurup deneyin ve aradaki bariz farkı kendiniz bizzat deneyimleyin derim.....vazgeçilmeniz olacak
Rom - Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.4.5_Global_7.1_AROMA by Escobar1945
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdimRom kurmaktan yoruldum. Birkaç ay bununla idare ediyim sonra onu deneyim![]()
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdim
yana basınca kısayol var mı hocamyukarıdaki video da ne bahsediyorsa max 2 de aynı sanki bir hızda gelmiş instagram donuyordu o düzelmiş gibi ekran süresi konusunda birşey diyemem ama aynı belki %1-2 daha iyidir hissedilecek gibi degil genel olarak ben kurdum bir sorun sıkıntı yok linkten indirdim hafızaya attım kurdum güncelleme olarak gelmedi şundan da bahsedeyim eskiden ram ı temizleyince 1.8 1.9 en fazla kalırdı boşta ram şimdi telefonumda 2 whatsapp 2 instagram sürekli çalıştıkları için söylüyorum ramı boşaltınca 2.2-2.3 gördüm performansta optimize edilmiş biraz sistem hiç fena degil eski halinden daha iyi diyebilirim
Tam anlamadımyana basınca kısayol var mı hocam
rn merak ettiğim şeylerden biri o
ayfonda görünce bize de lazım demiştim
bu ekrana şart
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdim