- Adım
- mustafa
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Meslek
- profesyonel işsiz
- Konular
- 87
bize de gelse de kurcalasakValla ben yandan çektim ama hiçbir şey yok
bize de gelse de kurcalasakValla ben yandan çektim ama hiçbir şey yok
Birde bunu kurup deneyin ve aradaki bariz farkı kendiniz bizzat deneyimleyin derim.....vazgeçilmeniz olacakBana da gelmedi zaten ben attığım linktekini kurdum.
Birde bunu kurup deneyin ve aradaki bariz farkı kendiniz bizzat deneyimleyin derim.....vazgeçilmeniz olacak
Rom - Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.4.5_Global_7.1_AROMA by Escobar1945
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdimRom kurmaktan yoruldum. Birkaç ay bununla idare ediyim sonra onu deneyim
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdim
yana basınca kısayol var mı hocamyukarıdaki video da ne bahsediyorsa max 2 de aynı sanki bir hızda gelmiş instagram donuyordu o düzelmiş gibi ekran süresi konusunda birşey diyemem ama aynı belki %1-2 daha iyidir hissedilecek gibi degil genel olarak ben kurdum bir sorun sıkıntı yok linkten indirdim hafızaya attım kurdum güncelleme olarak gelmedi şundan da bahsedeyim eskiden ram ı temizleyince 1.8 1.9 en fazla kalırdı boşta ram şimdi telefonumda 2 whatsapp 2 instagram sürekli çalıştıkları için söylüyorum ramı boşaltınca 2.2-2.3 gördüm performansta optimize edilmiş biraz sistem hiç fena degil eski halinden daha iyi diyebilirim
Tam anlamadım söyleyin deneyim cevaplarimyana basınca kısayol var mı hocam
rn merak ettiğim şeylerden biri o
ayfonda görünce bize de lazım demiştim
bu ekrana şart
Neler kaçırdığınızı bilebilmenizi çok isterdim